Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dodje Tegeltija na Face tv i pita koja Bosna i Hercegovina..Hahahah hebem ga u usta skrbava popljuvana !!
Ovako će se spominjali kiosk u Sarajevu i trotoar ispred precjedništva, kao ostavština SDA za 100 godina
Treba vratiti bosansko kraljevstvo i porobiti ove šumske i kamenjarske turke
...a posebno izdajjičku porodicu izmetbegović
90% svih stecaka ja na teritoriji Bosne i Hercegovine, a svojataju is sve komsije i susjedi. Kad neams avoga onda svojatas tudje.
ne mozes tek tako ignorisati doprinos austro-ugarske monarhije na cijelu BiH u kratkom vremenu, u poredjenju sa osmanskim carstvom. to su cinjenice koje se vrlo lako mogu uociti dan danas kada se okrenes oko sebe. zato me je uvijek cudila tolika "ljubav" i poistovjecivanje sa turskom
mi sebe nazivamo Bošnjacima ali nas drugi poistovjećuju sa Turcima, zbog čega svima je jasno, jedino je nejasno zašto ti drugi bježe od svojih korjena i poistovjećuju se sa susjednim narodima iako od toga nema ništa!?Mislim ja se mogu izjasniti da sam Marsovac ali čemu?
ne kontam ove sto pisu prodali vjeru, pa kako su onda srbi pravoslavci nisu sigurno prije pravosslavlja bili neko su primili krscanstvo.
samo im kažeš ako smo mi za večeru onda ste vi za ručak, jer ste prešli iz paganstva u krščanstvo, pa zatim i pravoslavlje ili katoličanstvo
Не тикај у ме! То се никако није требало радити.
Bogumila je sve vise i vise. Ponovo ćemo biti svoji i na svome.
Ovdje je lezao nas zajednicki dedo/deda/dida
Ipak "deda" ti je ekavski. Sumnjam da bi neki deda htio ležati pod bosanskim stećkom.