Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa piše li ko kakav roman u ovoj Bosni. Ovo pisci sve "tatrane".
Da bi covjek napisao roman, mora biti zadovoljen prvi preduslov za to, a to je da mora biti knjizevno pismen, a obzirom da je procenat nepismenog stanovnistva u BiH daleko najveci u poredjenju sa stanovnistvom zemaljama regiona, onda se zakljucak sam namece.
@Gaetano: Opet se provaljujes, na Netu i na elektronskim forumima se ne koriste nasa slova iz prakticnih razloga, a to sto ti ne razumijes recenicu napisanu bez afrikata samo govori o tvojoj moci razumijevanja vlastitog jezika i o tvojim intelektualnim sposobnostima. A sto se interpunkcije tice, nisam vidio da ijedna tvoja dubokoumna recenica zavrsava tackom, osim ako ne racunas smiley kao znak interpunkcije, dok svaki moj duzi komentar sadrzi bar zareze i tacku. I molim te da se vise ne provaljujes i da me ne prozivas bez razloga, kada nisi u stanju voditi inteligentan razgovor na navedenu temu bez vrijedjanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)