Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kustos Niksic? Zar nije on Ministar Ubleha i Gubljenja Vremena, gdje sukob funkcija i to?
Čuj Anđelić? Šta joj dodje ono c.h.e.t.n.i.c.k.o. go vno Neven?
Ova je definitifno krivo sarasla.Izgleda ko da je iz nekog africkog plemena u kom je stekla duhovnu bolest.Da ne lupaju filozoviju i da nema ovih lafo kulturnih pedercica sto ih brane ovaki marsovci bi brzo propali.Izopaceni bacili!
Moj stav nije izgradjen na nevidjeno, vec na osnovu fakta da je njena originalnost stala na plagiranju DZonija pri davanju imena izlozbe. Ukoliko je tu tanka toliko da uzme ime albuma Azre za ime izlozbe, ja imam dovoljno informacija da kazem sto sam rekao. Sta mislis, kako bi prosao neko, cija se izlozba zove \"Sgt. Pepper\'s Lonely Hearts Club Band\"? Da li bi i to bilo prihvatljivo za tebe, kao ovo?
Pa odes i vidis frajeru. No lakse je bit tipicna bosanska seljacina, citaj papcina, i izgraditi stav unapred, na nevideno.
Sta mene fakat nervira je, kada netalentirani lik napravi izlozbu, pise kolumnu, radi sta god a nije dovoljno talentiran da svojoj izlozbi, kolumni, cemu god, da originalno ime. Evo izlozba “krivo srastanje”, ili kolumna “filigranski plocnici”, ili ... Toliko ste netalentovani da nemate dovoljno u sebi da svojim izlozbama, kolumnama,cudima date originalno ime. Mogu misliti kakvo nas sm.ece ceka, ako ikada udjemo na tu izlozbu, procitamo tu kolumnu...
Drago mi je sto je ova zena kao umjetnica, narocito kao drustveno angazirana umjetnica ostala dosljedna sam(a)o sebi. Sretno teta Gordana!