Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci po godinama posjetitelja, tolerancija je na izmaku snage !
Sto na Palama ne pokusha ili u BL. Sve ublahashi u Sarajevu palamude o suzivotu??? Hajmo malo u Siroki ,Grude,Pale ,BL i ta naci legla.
Gospodine Lustig, nekakve "Festivale tolerancije" molim Vas lijepo nemojte prosipati po Sarajevu. Tokom 1992 i 1993 nisu dirane pravoslavne i katolicke bogomolje u Sarajevu niti njihova groblja. Te "festivale" organizujte po Sirokom Brijegu, Grudama, Laktasima, Han Pijesku i slicnim mjestima fasizma, jer je tamo potrebno dokazivati nesto. Mi Vas gospodine Branko mozemo uciti o toleranciji, dosta je i Vas i Borisa Dezulovica koji Bosnjacima govori kako se trebaju izjasnjavati a kao licemjer nije isao u Siroki Brijeg ili Grude da govori katolicima kako ce se izjasniti na popisu. Za to je zaduzen njegov HRT i Slobodna Dalmacija... Ni prvi ni posljednji koji je Bosnjacima dosao u Sarajevo mozak ispirati, a neki dan u Livnu, bosnjacko groblje isarano fasistickim grafitima, i uvrijedjeni bosnjaci sa pitanjem zasto sunetite kitu? i nartano slovo U sa krstinom. Branko imas posla Livnu, razguli tamo pa drzi govore o toleranciji. Borjana Kristo i sav HDZ te jedva cekaju.
i po izraelu čifutskom nisi pomenuo
P.S. ja sam pogrijesio. Festival jevrejskog filma a ne festival tolerancije. Kako me zbunise novinari klixa. Mislio sam evo jos jednog Dezulovica da promovira toleranciju u Sarajevu a zaboravlja prave sredine koje treba pameti uciti. Pozdravljam festival jevrejskog filma, ali festivale tolerancije treba drzati u provinciji a ne u glavnom gradu. Po obicaju naslov polupismenih klixovaca je zbunjujuci za citaoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije bio židov ne bi bio oskarovac...
To Branko, samo radi.... ARBEIT MACHT FREI !!!!
treba taj festival privest kravu ;)
odličan festival
nakon što su mu zagrebački srudenti postavili par nezgodnih pitanja....ode u regionalne okvire...