Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel bit naplatna kucica s rampom ;)
Vijecnica ce zivjeti vijekovima,kao sto je i zivjela...
2KM je stvarno smijesno malo, pogotovo za turiste. Trebali su (kao sto se radi u nekim gradovima) naplacivati te 2KM za 'lokalce' a turist nek fino plati minimalno nekih 15KM. To je njima €7.50, jos uvjek jako jeftino po njihovim standardima.
u smrdljivom Sarajevu je dokazano ko pali vatre vidjelo se to proljetos ,aisto tako ko postavlja bombe gledamo svaki dan a sve svaljujete na srbe ,jadno je to a i providno ,mi srbi znamo ko je zapalio vijećnicu ai ko je postavio bombe na pijacama ,ai dobar dio svijeta .
Seljaci koji sjede u Kantonu i u općini Stari Grad, a, koji samo vide svoju guzicu i vlastitu zaradu, kojim je do Sarajeva i njegovih vrijednosti stalo ko do lanjskog snijega morali bi za građane Sarajeva dati besplatan ulaz ne samo u Vijećnicu nego i u Baščaršiju kada se počne i taj obilazak naplačivati... Pitam se ima li išta da se pitaju građani Sarajeva u ovom gradu ili nam fakat sve određuju nezreli, neškolovani i blago retardirani ili vidnije retardirani funkcioneri u ovom gradu sa diplomicama i kojekakvim potvrdama...
svugdje u svijetu se naplacuje ulaz u muzeje,gradjevine od posebnog znacaja u koje spada i nasa vjecnica. sasvim normalno da i mi placamo.nema nigdje dzabe, a te pare sluzice za pomoc kod odrzavanja. trebamo se navici.
Jel to sada naplacuju da se vidi na onoj karikatura ploci kako su balije totalno nepismen i vic od naroda. Vrijedi posjetiti,..zabava je odlicna. Stajacete ispred ploce i valjati se od smijeha
vrijedi posjetiti... vise nego tvoju ogavnu mamu... pola tvog sela idalje prica kako je ogavna kad se skine. pozz
Mislio sam da će Vijećnica imati neku i drugu funkciju i ponudu, osim obilaska aule i svečanog stepeništa? Žali Bože pare ..
Bas se i ja pitam, a gdje su knjige, literatura, stivo...?
ma bit ce dobro ako se tu ne useli radoncic
Super, tako isto i ulaz na podrucje bunske tekije treba naplacivati!
sve zivo naplacujete a nigdje para... cccc
Brate ja 15 imam a evo i žena ako može na moju kartu uć' :D:D Što je najgore, kakav je vakat došao i kakav dolazi i ovo će biti luksuz ubrzo, ako se šta ne promijeni.
a u naslovu piše simboličan ulaz 2KM...misliiiim, hajd da je marka...i vrelo Bosne i ovo i Vils, ko sto neko napisa i Tabiju treba naplacivati....i ulaz na Čaršiju...dosta što pljačkaju gore na ulazu u Pionirsku...skupo je sve...kud je i karta gradskog prijevoza 2 KM skoro...
daj odma 100 karata!!!
Da dam dvije marke da vidim "svečano stepenište"? Pa je3o te država.
Čuj naplata obilaska svašta.
e cuj djeca do 15 godina,zna se sta danas rade ti od 15,ali hajde :)
cuj 2 km, levati.
vlado, ulaz na bazene kosta 5 km haha, i tamo gledas semsu suljakovic uzivo, cijena karte pokazuje kako malo cijenimo ono sto imamo.
Ulaz na bazene kosta 10KM. Da nisi tako napacena i da ponekad izadjes vani znala bi cijene ulaza za par mjesta u Sa ..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)