Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam ja ovo na likovnom nacrtao dobio bih KECA za kraj godine, ali... Likovi koji cijene ovakve stvari izgleda ne znaju sta ce od sebe...
Ja necu vise kupovati one praline Kandit jesu dobre ,jesu 1,60, al brate Fata je Fata :D
Kakav osjećaj imaju ovi pravi ljubitelji umjetnosti kad dođu u muzej i gledaju sliku, a znaju da je to kopija vjerna originalu?
imas jedan problem tu, vise od pola BIH ce i dalje kupovati srpske i hrvatske proizvode prije nego bilo sta drugo.
Najskuplja malo sutra, Mona Lisa nema cijenu, ona je neprocjenjiva, znaci i najskuplja...
@50\'s Cent Da sam ja ovo na likovnom nacrtao dobio bih KECA za kraj godine, hahaha,kralju,svaka cast
Bojkot Srbije u svemu ,budimo ljudi a ne stoka
-Odo ja Narode crtat slike tu je lova, kolo mi je trebalo vremena da skuzim ,,Hej narode jedna slika,.
NAJSKUPLJA? Ustvari ne da je to upitno nego je POTPUNO POGREŠNO!!! Najskuplja slika prodata na aukcijama je autora Džeksona Poloka pod nazivom \"No. 5\" koja je 2006. godine prodata za 140 mil. larado (ako bi se uracunala inflacija to bi bilo kao više od 150 miliona USD sada). Ova Pikasova slika je tek četvrta na listi najskupljih, ako se uzme u obzir iznos koji je plaćen za nju u trenutku prodaje, a pala bi još niže kada bi se cijene slika koje su prodate ranijih godina preračunale na trenutnu vrijednost dolara u SAD.
ja necu vise kupovati smoki. od sad samo jedan onaj nas. jes da je bezveze al mora se za domovinu nesto i na silu pojesti
potpisujem