Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba zabraniti. (čuj "Safija i Šon fon Varburg").Asocijacija na Sofiju i Franju Ferdinanda. Zaista uvredljivo. On će vrijeđati žrtve atentata a veličati gavrila-ubicu Onaj hraljo Batko mi se takođe zgadio. Smije se macinim "provalama" Strašno. Ko ih je gledao na Pinku jutros mogao je čuti macinu verziju atentata. Kao gavrilo i Ferdinand bili u ljubavnoj vezi...... Sve same gadosti. Pozovite i austrijskog ambasadora nek vam bude počasni gost.
Kao prvo mjesas dvije historijske price. Safija i Son fon Varburg, je ironicno receno i misli se na Safiju i Jochan von Herberstein. Ako ne znas, guglaj prvo malo, ko su oni bili. Prema Safiji, je poznati sarajevski restoran dobio ime "4 sobe gospodje Safije"
OOOO VELIKI MANITU, kada će ovo smeće od grada ( ništa se ne uzbuđujte, poskupljuje voda i grijanje, gasi se svima struja, ne radi gradski prevoz ni muzeji a tibra gradi sarajevski zid ), moći da da kulturološki doprinos koji ne podrazumjeva kreveljenje i glorifikaciju njegovog palanačkog mentaliteta... Kvalifikovali smo se na SP znači sve je moguće...
Maca ne treba nista glumit, on jeste klasicni mahalac, nego mogao bi nekad odglumiti kakvog kulturnog i pristojnog covjeka, mislim da bi se dugo morao pripremati za takve uloge.