Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni tepisi svuda , a rudari se presvlace, kupaju bukvalno u garderobama nalik stalama! Povraca mi se.....muka mi je vise oca mi !
Jos da ne spominjem opremu od Austrougarske....
Zar opet! Sad nije SFF vec TFF, sto ne mogu ovog naseg glamura, dzet seta, selebritija, urbanosti...! Dohakat ce mi! Sve filmoljupci u pm
Pogled serijskog ubice na 3. slici.
Što li ''mošnjaka'' nije bilo u Kraljevini :)
Sta li si htio postić s ovim,a??
koji napaljeni jadnici, nije ni čudno što psihopati iskaču iz grmlja i napadaju ženske, samo sprej za samoobranu od napaljenih čobana treba imati!
bas, hahahha a jos malo pa ce se i ovo umetati kad se ide u pekaru: http://doznajemo.com/2014/07/15/fenomenalan-izum-u-borbi-protiv-silovanja-zena-domisljata-ideja-doktorice/
Komentari na ove tri zenske osobe su vam krajnje bezobrazni, odvratni i suvisni !!! Ni ne poznajem ih ali stvarno... Suzdrzite se ispoljavanja primitivizma.
e onda trebas ici na "preporodov" webisite, na klixu se 90% lijeci na taj nacin, narocito kad vide zenu/djevojku/djevojcicu, bez obzira ;)
prva slika, drugi red, lijevo skroz, u naočalama čovjek, isti Dobrica Ćosić :D
DOBRE ROBE ZA POJEBAT VIDIM U PRVIM REDOVIMA I NA CRVENOM TEPIHU
dajte tuzlaci kazujte ko su vam ove kurve sa 5 slike
neka malo glamura, volila bih ja da se svaki mjesec organizuje film festival
Jel' to sad globalna fora da filmski festivali bivaju otvoreni i promovirani iskljucivo tonama sisa i pozadina?
neka sisa i pozadina....u nešto se udarati mora
Ošini :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aw aw aw
sisa I glova brate mili
hajd sve ali u papucama biti pratnja ovom u kratkim carapama je vrh:) filmoljupci zdravo, zdravoo
Emeriche.. is that really you ?
hu is ju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
viđaj prdi..