Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balet, kao umjetnost koja zahtijeva mnogo truda, rada i vjezbe, kod nas nazalost nikad nece biti cijenjena onoliko koliko bi trebala biti. previse nas zatrovase jane, cane, mece i cece, koride....na ovom podneblju, umjetnost generalno nikad nece dobiti ono sto zasluzuje.
cijenjena je, imaju beneficiran staž
Ima lice mlade žene. Zar vas nije sramota tako omalovažavati ljude?
hajnam slikaj nokte na nogama
Daj boze da je "zelene beretke" na najure.Kazu nema vise nastupa u Sarajevu ako je ikada uvrijedio gradjane istog.Samo nesto klix to ne objavi.Preca je sahovnica u Mostaru.
Meni je balet omljena umjetnost odmah poslije branja drenjaka.
nista cudno, Srbi su uvek imali vrhunske knjizevnike, naucnike, pesnike,sportiste a i umetnike i u tom pogledu dobro je da pomazemo onima kod kojih je sve to jos u pelenama
@hazbinatorr isle pare iz SFRJ u Srbiju xaxa dobra ti je ta..Slovenija i Rvatska su bile Avganistan pre SFRJ..ne znam kako se obogatise u toj tamnici naroda..eto od 91. vise pare ne idu u Srbiju pa je sad dominacija u sportu i skolstvu jos veca a i u drugim oblastima napredujemo..mnogo vise nego za vreme bivse SFRJ...kad smo 'ziveli na racun bivsih republika'
I nadaleko poznate ratne zločince...
Mogu misliti na sta joj nogice lice :) hh
Slikajte joj stopala pa onda objavite i te fotke :)
ISTA JA MEHAGE MI U MENE
...namah zamislih lokalnu druslu u lokalnom konzumu, dražesno utegnutu u pretijesne helanke, kako veselo i "bez kompleksa" (što je subliminalna poruka helanki) lagašno leprša kroz rafove u potrazi za fasungom.