Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ponosan Bosanski Jevrej, prije svega Bosanac! Lijepo je procitati ovakvo nesto o nasem gradu. Obavezno posjetite Jevrejski muzej ako posjecujete nase lijepo Sarajevo! Shalom!
Nisam Jevrej, ali sam prviiiii
@mirza brate ja sam Musliman ti se izvinjavas u ime muslimana, a nisi svijestan sta zidovi rade palestincima umjesto da bojkotujes stoku ti se nesto izvinjavas i zbog takvih kao sto si ti sr b i su nas gazili u ratu zato sto nisi svijestan situacije. SS HANDZAR 88
U Americi Srbi kao delinkventi su poznati po prekršajima u saobraćaju, nasilju u porodici, jer vole da tuku svoje žene kao i po kafanskim tučama. Jedan manji broj Srba se bavi mućkama sa papirima za boravak i zaposlenje, nekim lažnim osiguranjima, krađama po magacinima sa robom. To uglavnom rade Srbi, koji su rođeni ovđe, pa misle da dobro poznaju zakone Amerike, tako da mogu da izbegnu visoke kazne. Ima, međutim, i naših ljudi koji su dobro namučili FBI i američke policajce. To su Slobodan Lunić, koji je optužen za prevaru u prodaji telefona i izvesni Tomo Razmilović - tvrdi Ratko Rodić, srpski aktivista iz Tusona u državi Arizona.
@mirza 79 je broj , godiste je 70to misu :) pametni
@ IV I necu Miloradov pusi .urce , i necu rekao sam grda Sarajeva a ne Kamengrada
jel se na bosnjackom kaze zidov ili jevrej ili se jos niste odlucili?
A ovi serviani , hittlerove sluge servije koji ostavljaju komentare mrznje...mogu poddudlati obrezane...i Jevrejima i Muslimanima...seljoberi ruske krvvolocne i primitivne horde ubbica...!!! SIKTER...!!!
Jedna od 4 Hagada je u Sarajevu vec par vjekova...!!! Bosno i Sarajevo volim vas...!!!
Jevrejima Salom... Kad su ih po Evropi oduvijek progganjali i ubbijali...Bosna ih je cuvala ko svoju djecu...!!! Naravno da treba posjetiti Jevrejski Muzej u Sarajevu...!!!
@Mirza: U moje ime se ne izvinjavaj čmarolizac.
79 godiste, koja je to bila jedinica klikerasi AHAHAHAHAHA
Zapalio bi i tebe s njima zajedno....I ne izvinjavaj se u moje ime licemjeru b.alijski....
Joooooooooj Mirza AHAHAHAHAHAHA, opismeni se, molim te.
@mirza 100% si upravu brate. Veliki pozdrav za sve Jevreje Sarajeva i BiH, koji svojom kulturom i obrazovanjem doprinose našoj zemlji.
opet administrator U ime svih muslimana grada Sarajeva izvinjavam se za komentare koje sam procitao ispod , mada mislim da ovo nisu pisali ni Bosanci ni Muslimani nego Dodikovi placenici,koji sire i mrznju i ksenofobiju te direktno rade za njega ( to bi im trebalo prevesti ) a Jevreja je bilo u mojoj jedinici koji su branili ovaj grad , pa ih pozdravljam selmamim i molim da nigdje neidu bogatiji smo s njima u ovom gradu.
gdje si hitlere?