Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su studenti, umjetnici, dosli da prave umjetnost. Iako su Izraelci, dosli su bez predrasuda, kao prijatelji, medju vecinsko muslimansko stanovnistvo, sto sam pokazuje da nisu zatucani i optereceni glupostima.
cudno cudno ovo sve ,prekljucer bjese onaj zidov napadnut ko fol a danas nam naj veci neprijatelji nesta snimaju u konjicu,a mi njima krili toru po dzamijama za drugi svjetski rat!!!!Eh jesmo glupi ko k*****
Uu, jel im se ukazo Tito? Samo vas posmatram.
A ova slika kako razbijaju tunel to im bas prilici....vole to oni ...
Sta ima meni Izrael snimat film o TITI. Ja znam tko je i sta je bio nas TITO, a ne da mi oni prosipaju svoju priču, jebo im ja mater. Nek snimaju filmove o svojim bogatstvima sto imaju, pametnije im je. A i ja vjerujem samo u AMERIČKE filmove, oni su najbolji. Hvala!!!
gembird - nek si im se nagovorio
Sta , kako je moguce da su oni dosli, zar im braca cehtnici nisu rekli da se kod nas ubijaju jevreji, bacamo ih lavovima , protjerujemo i na lomacama spaljujemo i slicno :):))
Амир - старо израелско име.
Krive Drine ne moras svima pokazivati svoju glupost :):) Ima pravo muslimansko prezime :):):) Borenstein Za tvoju infomacij porijeklo imena Amir je jevrejsko ime isto kao Dina, Hana, Sara....... Ne pisi idotizme pametniji si
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umjetnici sa diplomom Mosad University...
eno sad.....hoce da nam sruše bunker sa macolama :D:D:D