Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije da se hvatam odmah kritke al bih volio da u buducnosti bude i zena u lijepo izostrenom stilu kaligrafa/kinja. lijepo sto je bihac organizivao ovakvu vrstu umjetnina, nadam se isto da bi moglo biti i savremene umjetnosti, da se ta ista akoBogda bude mogla prodavati! da umjetnici mogu napakon raditi i zivjeti od umjetnickog videa, skulpture, instalacija u svojim gradovima bosne i hercegovine!!!
Kaligrafija je inace posebna vrsta umjetnosti proizasla iz arapskog pisma s obzirom da Islam zabranjuje prikazivanje likova i idola. U Bosni je uvijek bilo cuvenih kaligrafa kao sto je Esref Kovačević a evo ako Bog da bit ce ih i u Krajini. Bravo krajisnici:-)
svaka čast
Svaka cast! Krajina i Krajisnici su fakat inspirativan dio Bosne. Drze do svojih bosanskih i islamskih vrijednosti ali uzimaju i od moderne ono što je dokazano dobro. Mislim da cu na ljeto gore na ljetovanje.Una regata,stari gradovi,Sana,ribolov,krsni ljudi i dobra krajiska kuhinja.