Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se Jadranka carice...Sve mozemo mi!!!
valjda u Banju KOVILJAČU,A NE kobiljaču
Jaco, ništa ne brini, vratićemo te u Sarajevo u tvoj novi stan!
jadranka novokomponovanim sarajlijama papcima trebas otpjevati japanski hit;sipugaloma bagro.
CRKNITE NACIONALISTI!!! pozdrav za beograd iz sarajeva
@Dzim Mene depresija uhvati kad vidim ko sve ima kompjuter i ko sve ostavlja komentare! Naravno, ukljucujem i tebe u tu kategoriju!
ti znaš da je ona puna k\'o brod?! živi u Japanu?! žive i naše izbjeglice vani na socijali ili su i oni puni k\'o brodovi?! jel\'ti rod?!
Jadranka JE LEGENDA baš kao i gospodin IVICA OSIM... ona je napustila Bosnu mnogo prije izbijanja rata na ovim prostorima, pa se ne moze reći da je pobjegulja, što znači da je uvijek dobro došla u svoju Bosnu i svoje Sarajevo, a sada je koncertom u Beogradu pravi predstavnik svoje domovine Bosne i Hercegovine. JACI ZELIM BRZ OPORAVAK.
Mene ova zena strasi i nekako me depresija i strah uhvate kad je vidim
@jah Blago tebi s tvojim mozgom!
svjedok...hebo ti multietnik mamicu....toliko
Koja invalidska kolica??Šta je ovo?? Čovjek nezna kad ga šta može snaći u životu.Nadati je se da će se Jadranka oporaviti.
Jaco, na vrijeme si otišla u Japan, i tebe bi proćerali multietnićari.
ne daj se Jaco
... pobjegulja!!!
papak jedan, žena je puna k\'o brod, šta misliš od čega živi u Japanu, a ne k\'o ti što onaniše pred monitorom nad ženama u invalidsim kolicima...s* ti se u usta i naguram nogom da više stane :))))))
JADRANKAAA što te nema?