Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21474N-pusti ta kvazipatriotska moraliziranja.Neko ko je pogledao preko dvije hiljade filmova u životu ima pravo da raspravlja o tome je li neko dobar glumac ili nije.Ponavljam-Burina je loš glumac i da nije bilo Audicije(gdje je on također najslabija karika),mislim da ne bi nikad ni diplomirao glumu.
Izvini, baviš li se ti glumom ili samo gledaš filmove? Jesi li studirao glumu? Stekao si pravo da komentarišeš glumce gledajući filmove?! Jesi li pogledao preko dvije hiljade predstava?
e jes pravi ćorkan...
Zmigavac kralj !
legendaran glumac
Zbog svog nadimka ne bi smio sebi dopustiti da izjaviš nešto tako.Haris Burina je očajan glumac! Mijenjaj nick,vrijeđaš Zela.
Mr. White - Žalosno je kako su neki ljudi zavidni i ne mogu podnijeti tuđe uspjehe. Naše glumce treba podržati kada u ovakvim vremenima spašavaju našu kulturu i pružaju publici mogućnost da pogledaju kvalitetne predstave - u ovom slučaju izuzetno dobru monodramu. Denzel Washington je dobar glumac, ali ipak treba više cijeniti svoje!
Jakov.. :D