Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricam jedno,radim drugo,mislim trece.
Ovaj nem oze jedan intervju da da u kome ne prica o politici, ratu, tzv. entitetima genetski isprogramiranim bosnjacima da prepoznaju zlo BUAHAHAHAHAHA
...pa nije tekst o aliji :)
Kako nam je Brena ?????
Ofuco se nesto...
Hvataj se svoje države Hrvatske imaš pulski festival pa rise tamo.
Klasični bosanski patriota nema šta. Sve što je uradio unovčio je debelo. U ratu djecu i ženu izmjestio u Hrvatsku kod Dine Rađe (hajd to mogu shvatiti vako želi zaštititi porodicu ali nema svako mogućnosti). Ušo u politiku i ko ministar po principu imal mene tu dodjeljuje sredstva za kulturne projekte i gostovanja pozorišta pod uslovom da oni njemu kao glumcu omoguće gostovanje. U patriotskom zanosu je davao razne zapaljive intervjue i izjave (vidi Oliver Frljić Godine prevare) što je naravno legitimno ali sada pokušava da sakrije svoj nekadašnji radikalizam i predstavlja se kao kosmopolita i jugonostalgičar, svjestan da su uski nacionalni okviri mala bara za glumca a puna krokodila. Ko glumac je dobar nema šta ali ima još dobrih glumaca koji nisu uspjeli unovčiti svoj patriotizam. P.S. Onaj seljakluk sa ofarbanom kosom i gomilom zlatnog prstenja nikako ne ide njemu u prilog i govori u suštini o Emiru kao osobi koja je u dubokom konfliktu sam sa sobom.
Veliki bosanski patriJota odnedavno i sa hrvatskim državljanstvom
Javna ličnost sklona kritikama i podložna sa bude kriti(zirana)kovana, tako da su svi komentari danas ovdje, osim uvreda, na mjestu.
Sve su uloge dobre ako se dobro odglume!
...pa i ona o "građanskoj državi" :)
Iako u posljednje vrijeme nije nesto miljenik kod nas ali fakat JE GLUMAC IPO, MAJSTOR !!
Glumac kako god okrenes.
Ja sam za vikend imao dobar ulog, al me yebo lacio
Ja mislila on glumi naporne likove koji stalno nesto filozofiraju, da ne kazem se...ckaju, kad on prirodno takav :P
U cjelini dobar umjetnik i drustveni analiticar. Medjutim ego , pun sebe i jezickih fazona. Zbog njega sam zamrzio rijeci i izraze poput : Degutantno , moralna vertikala, duhovna vertikala uz pokoju ubacenu "hrvatsku" rijec.
Naš cijenjeni korumpirani ministar. Nije mi jasno kako ne hapse ovakve likove, svaki mahalac zna da je lik po'' budžeta sebi u padže vista. Valjda je to taj začarani krug, gdje se međusobno za muda drže...Gadi mi se kada ga vidim!!! Bit će naplata otimanja kad tad!
Sta hoce ovaj Croatić!!!! MarŠ u Hrvatsku pa njima seri ako mozes LAZNI PATRIJOTO...ti si jedan obicni GALAMĐIJA i nista vise od toga i to dok imas koristi...SERONJA jedan
Ovaj se Emir sav izoblicio od pasjaluka
ovaj je slagiran skroz...
...šlOgiran se kaže...k'o da si slastičar...