Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja se slazem s tim MARIO PEJIC je jedan retardiran frajer jedan obicni pjano nesposoban da ode u wc a kamoli da organizira koncert nek pogleda malo na tv-u kako izgleda bozicni koncert u kiseljaku a da ne govorim u Zagrebu nek dovede 2-3 kvalitetna umjetnika nek im se plati za to sluze ulaznice od 10 km + pare od sponzora i uzivo svirka scenografija je ne bitna pa ce vidjeti sta je koncert
Bio sam prosle godine, prvi i posljednji put. Ljudi moji koja je to prevara! Scenografija k\'o da se u sred Egipta slavi, pa playback izvodjaci, od kojih je 80% obuceno k\'o da su krenuli na plazu. A tek kilogrami viska koji su visli sa svih strana, ma fuj! Ako neko moze neka ovom Mariju, hitno zabrani organizaciju jer ce ljudima ogaditi ovaj blagdan. NIKAD VISE, HVALA!
sudeci po terminu odrzavanja koncerta ovo je BAJRAMSKI koncert pa Bozic je tek 25.12. zar koncert nije mogao biti 20.12. i po obicaju na koncertu nastupaju pjane i budale niko pamet i jos puste playback o zivoj svirci i da ne pricam NE PADA MI NA PAMET DAVATI 10 KM ZA BUDALE Nek Vam je Čestit Božić i Sretan Bajram.