Predstavlja film na SFF-u
5
Eric Cantona stigao u Sarajevo
Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudna mu ova brada. ne dajte mu blizu americke ambasade!
dobro došao prijatelju!
vidi Kantone isti onaj glumac Liam Neeson xD
Jok trebali smo dovesti savu milosevica ili onog bastu p. vam m. u mancesteru ustanu kad se spomene ericovo ime. jedini francuz kojeg englezi postuju i cjene a kod save dedo rodzeni ih pobi.
http://www.youtube.com/watch?v=FfF3gzRUZ-s&feature=related
Ocel otputovat Koncarevim talgo vozom? Nece jer smo ga vec pokvariili.
Pogresno ga mjeri Samira .treba mjerit odozgo i bez glavica.evo ja svoj nadrko 26 bez glavica a glavic je ko starinsko zvonce od bicikla.
poserem vas sve redom, a Cantoni i svima ostalima koji dodju da uvelicaju sff hvala.
koga boli za ovog majmuna? ako nema sise ko andza nije zanimljiv
Gledaj sto genocidni troprstati crkavaju od zavisti, sto najpoznatije osobe na svijetu dolaze u Sarajevo, sto imamo filmski festival, a oni imaju festival svinjogojstva, traktorijade i Gucu ako im kad dodju. Mozete Troprstasi krmetine od muke da se nazderete, a tu krmetinu Isus nije jeo. Jedino ovam je u genocidnoj ostalo da posadite zoba za svoje svinje, i ko sumski divljaci dizete 3 prsta, iako vas niko ziv i ne poznaje niti zeli sa vama imati ista. U hrvatskoj ste porazeni, Vatikan i Njemacka su ukazivali na genocidnost Srba., u Bosni i Hercegovini i na Kosuvu ste porazeni a tu su Amerikanci i ostatak svijeta osim Rusije naravno ukazivali na vasu genocidnost, a dokaz tome su brojni americki filmovi protiv Srba. Sada jedino vam je ostalo da priznate nezavisno Kosovo. Mi smo svaki dan sve jaci, popularniji u svijetu, natalitet nam je poslije Albanaca drugi najveci u Evropi, svakim danom sve smo jaci, i vas tamani bijela kuga. Troprstasi sretan vam put u nestanak. Smrt fasizmu.
Administratore citas li ti ove komentare jadan ne bio?????????? BANUJ MALO PRIJATELJU!
Nemojte me hebavat, ovo je Saddam Hussein
Mirsadu Purivatri i ekipi zasluznoj za SFF svaka cast od srca,treba da ti ljudi,takvi ljudi, vode ovu zemlju a ne ovi narcisoidni idioti!
HOCUE`L ON SUTRA U SREBRENICU SA ANDJOM ???
Eriche Sadame,mrtvi Sadam kad je uhvacen..
ERIC CANTONA KING FAMOUS 7 SOUL END HEART OF RED DEVILS WELCOME TO SARAJEVO!!!!
http://www.in-sarajevo.com/ - Podrzite studentski projekat. Jos uvijek se radi o testnoj verziji.01.08.2012 krećemo sa ozbiljnim radom, i tada će sadržaj biti kompletiran. Ovaj mali projekat ima za cilj da pokaže da nije potrebno izdvajanje desetine hiljada maraka kako bi se napravila stranica koja bi turistima mogla kvalitetno predstaviti glavni grad...