Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri momak
Definitivno ostajem pri stavu da je ovo kulturni događaj No 1 u BiH. Da nam Edine samo poživiš i dovedeš još mnogo svjetskih imena u Sarajevo koje nigdje na vascijelom dunjaluku ne bi mogli vidjeti i čuti za ove pare. Jedina zamjerka je što je to samo jednom godišnje i što ne mogu dočekati slijedeći novembar. Možda vratiti Xenophoniu u neki od proljetnih mjeseci da premostimo čekanje. U svakom slučaju, koji sadržajem i kvalitetom zaslužuje ustati kad se spomene.
ti si car!!
Kvalitetan festival, čestitam i sretno u budućnosti.
Mi organizujemo Jazz fest, srbi prvenstvo u dajaku i guslarske večeri sa četničkim zločinačkim pjesmama, a hrvati igraju fudbal u balonima i glavna im je priredba dani matice Kurvacke hahahahhaha
Srbi i hrvati - niža ljudska vrsto, dođite na JAZZFEST, MESS, SFF i vidite kako Bošnjaci organizuju kulturne događaje...........
https://youtu.be/ausD8Z422as U prilog 19th JAZZ FEST SARAJEVO !!!
publika najvaznija a cihena karte 45 KM??? Ocito pretvarate fest u paradu elitizma
ako te interesuje neki koncert mozes kupiti kartu par mjeseci prije za 30 km. al ocito tebe samo interesuje da jedes go.vna.
ja sam karte za metallicu, depeche mode i massive attack placao preko 100 KM
ne seri.. uspjeli ste jer ste familijarno povezani s izetbegovićima..
Ne znam da ima kakve veze sa Izetbegovićima, biće da je neka nebuloza u pitanju, ali znam da je bio borac Armije RBiH dok su se oni krili po trezorima i Turskoj.
Poznajem covjeka, znam kako je i od cega poceo, a sa Izetbegovicima ima veze k'o i ja sa Obamom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)