Performans za spas projekta
0
Direktor Ars Aevi kolekcije "prosi" s flautom
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na racun tog projekta,obisao je cijelu evropu.dok je bio rat u bosni vec je zivio od tog projekta.koliko je novaca otislo u njegov djep,a ne na projekat to samo on zna.u cijeloj evropi svi su mu zatvorili vrata pa sad misli nesto postici u SA,prosla su vremena TITE.
štaš kad smo država seljaka
uznemiravanje javnog reda i mira.. oduzeti mu frulu odmah. nisi na bjelasnici.
LEGENDA !!!
loša montaža bježi ti govor od slike, malo se više potrudi ostalo sve oke pozz
Smrt Realisti!
nije zvaka za seljaka...smrt Bosni...
Najgore je kad nepismeni ljudi počnu, zvucima domačih životinja, kometarisati o kulturi... Država paradox :(
Zauzet je lizanjem štikle svehrvatskoj koravi...
Ako nije uspio izglavit do sad pare iz nekog evropskog fonda za kulturu on je jednostavno nesposoban ....
Kod nas nema kulture. Ako nema kulture neka nema bi Bosnjaka. Slusajte srpske pjevacice koje vas bacaju u depresiju i mentalno vas stete sadrzajima kao sto su \"psihicke ucjene\" koje doprinose da mentalno oboljevate i jos im pare dajete za to. Dokazite da imate dostojanstvo. Gadi mi se moj narod sto je glup.
@cico ne pise se \"djep\" nego \"dzep\" ti si onaj tip koji pishe isto \"djeko\"
Enjo, prva frula sarajevske umjetničke kvazi-elite koja misli da se njena uhljebljenost iz komunističkog režima može nastaviti do kraja vremena jer su oni Bogom dani da nas prosvjetljuju. Fatajte se lopate uhljupčine ljenguze!
Envere prihvati se lopate
jedi g.ovna.
Sta kaze Ante i Marinka, pardon Emir Hadzihafizbegovic u cijem se mandatu od 2006 do 2010 ovo moglo rijesiti? Ma nista eno ga na cistom hrvatskom jeziku snima reklame Ante i Marinka. Ionako u sukobu interesa - bio voditelj emisije i ministar kulture, dovodio Lepu Brenu i Vladu Divca ( izjavio 2001 u Turskoj: Banja Luka, Pristina i Beograd 3 nasa grada) nije bio u stanju ovim casnim ljudima nabaviti sredstva za sta je bio debelo placen. Neki pricaju da je tokom tog duplog posla i sukoba interesa zaradjivao i po 200.000 KM godisnje! Toliko mednazer u Americi ne moze zaraditi. Ljubomoran je on sto ovi umjetnici imaju vise skole od njega, sto su urbaniji, a eto njemu Zagreb, Ante i Marinka. Valjda ce ovaj mrzitelj vjeronauke nesto popraviti, ali cini mi se da je on jos gori. Na sta je Sarajevo spalo da mu iz Srebrenice i Tuzle dolaze ministri kulture i u kantonalnoj vladi sjede.
OVI \"PERFOMANSI\" MI NIKAD NECE BITI JASNI.