Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje: Danise kad ces vratiti ukradeni stan Opstini Stari Grad i objasniti kako si ga kupio za male pare i umjesto da zivis napravio privatno obdaniste. Time su direkntno pokrao geadjane Sarajeva. Jos jedno pitanje: Trebali pare Findacije za kinematigeafiju samo ti u Dino Mustafic da dijelite. Ako to uradi neko drugi vi zapocnete svoj poznati oritisak.
Neko nemoze da dise.
Zapad drzi BiH na povrsini i onda takve pogurance nazivati uspjehom. Eh moj ti.
tatin sin glumi rezisera,zivi u inostranstvu a pravi se veliki patriota,dobio je nagradu i za film sakupljaci zeljeza i unistio zivot onom romu,da vas vidim koliko vas je pogledalo taj film o sakupljacu zeljeza
kako mu je uništio život molim te? Taj lik je dobio radno mjesto na Panonici u Tuzli zahvaljujući toj ulozi.
@vjecnokonačište o cemu ti ba?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Spielbergov nasljednik aBd
To Felix. Ali ovaj put nemoj da je All4Mom.
O ne, ipak se sjetio... Bem ti kačket...
Cestitke, najbolji smo u regionu:)) oskar je nas😂
ima Tanovic sve kipice.....👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Bravo Danise.........cudi me pa "knjiga" fajront u sarajevu ne dobije svoj filmski epilog.....