Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, nemojte nista ocekivati od ljudi, samo im budite na usluzi i pomazite koliko mozete. a ne ocekujte nikakvu pomoc. budite glavna budala u gradu......hvala na savjetu, nazalost zivimo na planeti zemlji
On je dobra alternativa konzervativcima u vjeri, ali da je neko koga treba slusat, ne! Njegova filozofija me ne impresionira uopste. Bolji su Hegel, Freud, Kant, Fichte itd. - ljudi koji su promijenili filozofiju i mentalitet Nijemaca da bi danas bili to sto jesu. Slijedimo uspjesne primjere, a ostavimo se ovih neproduktivnih filozofija. 99% ovih imama, sejhova, hafiza i popova ne zna ekser u zid zabit', jer su postali svrha samima sebi a ne drustvu.
@FNM Da su bogdom to poruke iz raja. To su poruke koruptnih imama tipa Buharija, Tirmidija, Safija, Hanbalija, Hanefije, Dzafarija, Zaidija i svih ostalih, koji su prijasnji Din Islam - red mira, blagostanja, nauke i socijalnog napretka, pretvorili u religiju Islam - komplikovanu dogmu punu iracionalizma, mrznje, ratova, porobljavanja, itd. Ako ne vide gdje je to odvelo Pakistan, Afganistan, Somaliju, Banglades, Sudan, Indoneziju itd. onda su sami sebi neprijatelji.
Sigmund Freud je bio poprilicno lud, ne kazem da nije dosta istine govorio ali imao je i odvratnih ideja.
Knjiga za iz raja raju sa posebnim potrebama! Frajer nije dobre glave. Neko veče sam nabasao na TV-u na neko njegovo predavanje, ostao sam šokiran. Ima onaj još jedan što odgovara na pitanje može li žena sama na put do Zenice. Ovaj narod je svrno totalno.
Religija je za sirotinju
@mariijuana Ne nužno, siromaštvo je socijalna kategorija i ne moraš biti obrazovan i bogat da shvatiš kad te neko j.be i kaže ti da ćeš zato biti nagrađen samo u nekom drugom životu. Volio bih kad bi mi neko mogao reći kakva je razlika između ovoga što ovi likovi propovjedaju i onoga što mžemo čuti od vidovite Džemile, tarot majstora, itd.
... a rumuni ništa?
Kakav Bugari posjetite Borisa