On je dobra alternativa konzervativcima u vjeri, ali da je neko koga treba slusat, ne! Njegova filozofija me ne impresionira uopste. Bolji su Hegel, Freud, Kant, Fichte itd. - ljudi koji su promijenili filozofiju i mentalitet Nijemaca da bi danas bili to sto jesu. Slijedimo uspjesne primjere, a ostavimo se ovih neproduktivnih filozofija. 99% ovih imama, sejhova, hafiza i popova ne zna ekser u zid zabit', jer su postali svrha samima sebi a ne drustvu.
@Okrutni Hamo. E moj okrutni, djes to izjavit na ovom portalu. Raja voli poruke iz Raja, ne diraj im u jedinu nadu koja je preostala. ;)
@FNM Da su bogdom to poruke iz raja. To su poruke koruptnih imama tipa Buharija, Tirmidija, Safija, Hanbalija, Hanefije, Dzafarija, Zaidija i svih ostalih, koji su prijasnji Din Islam - red mira, blagostanja, nauke i socijalnog napretka, pretvorili u religiju Islam - komplikovanu dogmu punu iracionalizma, mrznje, ratova, porobljavanja, itd. Ako ne vide gdje je to odvelo Pakistan, Afganistan, Somaliju, Banglades, Sudan, Indoneziju itd. onda su sami sebi neprijatelji.
Prikaži sve komentare (39)