Djelovali distancirano
29

Nakon glasina o razvodu: Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni u javnosti nakon 47 dana

L. R.
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: EPA-EFE)
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: EPA-EFE)
Nakon što su prije nekoliko dana kružile glasine o njihovom razvodu, Ben Affleck i Jennifer Lopez viđeni su zajedno u javnosti.

Kako prenose strani mediji, par je snimljen u javnosti nakon 47 dana, ali su se u četvrtak navečer okupili kako bi podržali Benovu kćerku Seraphinu Affleck u školskoj predstavi.

In Touch Weekly je podijelio je snimak i fotografije Bena kako sjedi na vozačkom mjestu crnog terenca dok Jennifer otvara vrata automobila. Kćerka Jennifer Lopez Emme Muniz, također je bila u automobilu.

"Jennifer je izgledala mršavo i bila je casual odjevena. Nije blistala kao prošli put kad je došla na školsku proslavu. Djelovala je više distancirano nego inače kada je pozdravila Bena. Emme je ipak bila prilično uzbuđenja", ispričao je svjedok.

Par se nije u javnosti pojavio od 30. marta, kada su snimljeni u New Yorku. Također, kruže glasine da par živi odvojeno, a ne u zajedničkom domu u Los Angelesu. No, Jennifer je ubrzo prekinula glasine, kada je istaknula svoju burmu prije nekoliko dana.

Inače, Jennifer se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila bez Bena, a prethodne dvije godine je dolazila s njim. Tada je izvor blizak paru rekao kako oni imaju pravila u braku koja se odnose na to da njihovi poslovi ne moraju uključivati zajednička druženja. U međuvremenu, drugi izvor tvrdi da Ben više nije mogao izdržati i da je prekinuo vezu. On se navodno fokusira na posao i djecu.