Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B klasa muzicara? To sto nisi cuo ni za jednog muzicara govori koliko pratis jazz scenu ili uopste jazz muziku. Kad si zadnji put preslusao neku jazz plocu imbecilu?
nije istina da su muzicari b klase na jazz festu! ako je za tebe kurt elling muzicar b klase, ja ne znam ko je po tebi a klasa???
Eh, šta ćeš, prijatelju... Teška kulturna suša. Da je bogdo mnogo više lijepih dešavanja. Ovako kako jeste, toliko malo toga ima kod nas da se naprosto guta sve što se pojavi. I onda se govori za svakoga ko dođe da je naj, naj, iz prostog razloga zato što ovdje nema dovoljno dobrih stvari da bi se mogli postaviti neki pristojni kriteriji. Kada bi se uspjelo u tome da dođe do šireg prihvatanja nekih oblasti kulture, onda bi se porastom interesa možda i obogatili programi. Možemo se samo nadati, a do tada u skoro svemu slaviti pobjedu jedinog takmičara... :-) Hajde, uzdravlje.
Joj, sto ne mogu vise, svake godine isti promotivni tekstovi. Svaki od ucesnika je jedan od \"najutjecajnijih\", \"najvecih\", naj, naj...... ustvari, sve klasa B muzicara i mozes ovom danasnjem Sarajevu servirati te shuplje price.