Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezultat je to aktivnosti Ministarstva kulutre i sporta Kantona Sarajevo na čelu sa Samerom Residatom. Čitaj, ovako to drugi gledaju i izvještavaju!!
tako nekako.
Raid Rešidat punom parom, kad je prije par mjeseci obeća da će otvoriti muzej mnogi su se smijali.Evo danas obećanje ispunjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
važno da se pljuje po amerima, a velika braca arapi ce izgradit novu đamiju
Svaka čast braćo i sestre Amerikanci, vazda ste bili lafovi i gospoda, i bez suviše šuplje priče! Hvala vam
Kakva crna turska rusija itd.od arapa sam treba pare izmusti a amerike se drzati radi svega mira napretka zastite itd
Jedini u svijetu iskreni prijatelji ove zemlje. dok je amerika uz ovu zemlju sve ce biti uredu.treba se kloniti ovih svjetskih hostaplera koji nam samo glume prijatelje a na djelu ih nigdje nema ni u ratu ni u miru .
Amerika prijatelj nama hahah mi smo njihova marioneta od rata,pa nam nekad mrvu kruha dobace pa ih obozavamo kako su dobri,a red po red pljackaju drzave.
Fadila Opancica za Direktora i upravnika Hoce li se sad nastavit snippet "Dva smo svijeta razlicita" :)
Hoce li se nastaviti snimati "Dva smo svijeta razlicita" - * bem ti spell check
To je bio hit i ja ih još uvijek gledam, svaku epizodu na pamet znam. Od femelije pa nadalje.
Joj sad svi skacu da se slikaju kod muzeja. Od Residata do Zvizdica, a da nije bilo "zlo zla" aka Amerike, ovaj muzej bi jos bio zatvoren. Navikli na donacije, jbg.
samo se Amerike držati, ništa Evropa , ništa Turska
Nisam bio nikada u tom muzeju.Zapravo,nisam bio u Sarajevu godinama.Moram izdvojiti vremena a i nesto novca pa da napokon obidjem i ovo.Svaka cast Sameru a bgm i ambasadi USA,lijepa je to svota.
Novi audi za mog bakira
Sad će SDA politika, koliko se ko nadje u ovih 1,1 milion, a ostatak za muzej tj. ništa.
Sad preporučujem da napravite redovne posjete škola, ja sam kao osnovac dolazio u taj muzej i divio se eksponatima. To iskustvo nijedno dijete ne može zaboravit.
Dvadeset godina prošlo od rata A donacijama nas još spašavaju Tugo moja...
Kako znam u Bosni zivim A Ameriku samo na filmovima vidio A ti ideš za Kanadu?
Mevlideee vidi Hin sta rade..
Residat primi bracu Sirijce..
hvala turskoj i arapskim zemljama!
vlasnik hotela bosne na aparatima odose mu intelektualci :P