Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja smatram da si ti vanserijski glumac, jako talentovan i simpatican. Scena te ludo voli... Ali zaista ti ne treba to dodvoravanje Jasmili
Alban Ukaj, odlican je glumac. Samo previse je bilo nekih politickih glupih izjava. Ne volim kad neko komentarise Sarajevo u bilo kom pogledu, a nema dodirne tacne sa Sarajevom. Dodjes, studiras, zivis, radis, i nesto pocnes kritikovati. Ma setnja kuci, pa kritikuj.
@milanchika čuj, molim te, ne smije kritikovati?! Zašto ne bi? Njemu Sarajevo jeste kuća, tu čovjek živi, tu su mu žena, djeca, tu mu je dom! Kritikovati znači težiti ka boljem, on na to ima pravo kao i svaki drugi stanovnik Sarajeva koji doprinosi svom gradu. I sreća pa se ti ne pitaš, niti koga interesuju tvoje želje i očekivanja, interview su, ipak, tražili od njega.
@milanchika a seljacine što su sljegle iz vukojebhina ga mogu nazivati svojim gradom, to je po tebi u redu jelde? Došli divlji i otjerali pitome...
Jasmila je zakucala sa ovim filmom,također na vrh glave su mi ratni filmovi ali ovaj film prikazuje tačno onako kako se desilo...
dobar film. sinoć ga pogledala
"Ljudi imaju potrebu za kulturu i umjetnost"? Dajte, ljudi, jeste li čuli za padeže?
Najvažniji kao što je Peljto prvak Evrope u boksu bio.
Film nije vjerodostojan i autentican. Nije djaba Nuhanovic prekinuo saradnju sa reziserkom.
Čudi me da nisi preuzo ženinp prezime...Alban Ćudić, kad već ravaqu neće da bude Ukaj. Sve u svemu rokni se buraz.
@hitman1112 Al' prvo nek' rokne tebe.
Beviz iz LZN
Bez obzira, kinematografija treba da ide u privatni sektor.. Treba neki mgm, warner bros, paramount pictures..
Svi mi pricamo.. Kao, to su kapitalisticki, za siroke mase.. Jah, pa, prvo, siroke mase i daju zaradu.. A najbolji filmovi su oni koji nadahnu siroke mase..
Narod se mijenja, vremena se mijenjaju.. Trendovi se mijenjaju.. Ali sustinska poruka je uvijek ista.. Samo treba kvalitet upakovat..recimo.. Svi dobri filmovi i danas, ovi holivudski su duboko utkani religijom i mitologijom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasmila, hvala ti jos jednom za ovaj film, neka cijeli svijet zna sa o kakvom genocidnom plemenu sa Karpata se ovdje radi.
Najbolji bosanski glumac, kombinacija bekima fehmia i faruka begolija
gomila banana drzava.bosna se raspada,u crnoj gori milo ostavio dugova a od industrije imaju dve fabrike toalet papira.smkd sirotinja i podeljena drzava.hrvati drugi najgori u EU beze iz hrv da peru guzice babama po irskoj.albanci vecita sirotinja.skim mi zivesmo 80g.sad se vidi koliko ste vi nesposobni i koja ste glupa,zaostala marva.i sistem gde smo udruzeni napredovali ste rasturili da bi ziveli u nezavisnim zemljama koje kontrolisu anglosakonci.sluge
Nosi se bre u pizdu materinu
i ja babu to kažem kad mi da cvaju.
....gde si ljimune 100ko srpska...