Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super akcija, ali ipak mislim da bi je trebali obavljati ljudi od struke - arheolozi. od kud srednjoskolcima potrebno znanje i metodologija - ovoliko star kamen veoma lako alatom moze da se okruni. moze se vrlo lako ostetiti sloj sa klesanim motivima u zavisnosti od porozivnosti kamena. ja se nadam da su imali nekoga ko ih je nadgledao i davao im upute kako postupati sa alatom i kako zastiti stecke na najbolji moguci nacin.
Ovo su hrišćanski spomenici , i mislim da muslimani svojim neverničkim prstima ne bi smeli dirati i tako oskrnavljati nadgorbne spomenike hrišćana , jer i sami muslimani ne voleli da im iko dira turbeta i muslimanske spomenike , a naročito ne kjafiri tj.hrišćani.
Kako nisu srpski?? Jel sva imena pokojnika sa stećaka imaju Srbi i danas?? , imaju!! Jel su pokojnici sa stećaka koristili ćirilicu kao i Srbi?? , jesu!! Jel Bošnjaci imaju ijedno ime sa stećaka danas?? , nemaju!! Jel pišu ćirilicom?? , ne pišu!! I za kraj jesu li Bošnjaci hrišćani kao i oni što leže ispod stećaka ?? , nisu!! Ali svejedno svaki hrišćanski grob i spomenik ne sme da pipa nevernik i izdajica hrišćanske vere , i zadatak svakog hrišćanina bio on katolik ili pravoslavac je da ne dozvoli da nevernici opoganjuju hrišćanske spomenike. Imašsvoje turbeta pa njih pipaj do mile volje , a ako neko od hrišćana pipe turbeta ti mu ruku odseci i ubij ga zbopg skrnavljenja.
glušac Na srpskim spomenicima nema nista..jednostavno prazni su tako ti tu svoju trvrdnju mozes macku o rep objesit.A sto su prazni upitacemo se?Pa jednostavno sto nisu znali pisati jer da jesu bilo bi i pisaca,pjesnika u srednjem vijeku.Kuzis!!Ako nije istina ti navedi nekog pjesnika :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje je antiklix da laprda k steccima. vidis kako ih mi bosnjaci muslimani cuvamo i cistimo.
Žiku vragolastog osmjeha onoj maloj sa ogromnim škarama. Ja bi čuvao svoja muda od nje.
Bravo omladino nisam dugo cuo da je neko od omladine mako guzicu da nesto uradi za dobrobit svih
Sta ti je BiH genetika Kako fino prenosimo sa koljena na koljeno odmjer rada pri kopanju cirka 9:1 9 ih nadgleda a 1 kopa..
A koliko nas tek sjedi i komentariše :)
Aferim.
Nisi zanimljiv, ne kači mi se na komentare.
Pusti gnjidu. Od jutros mi se kači na komentare gdje vrijeđa i provocira.
svaka cast djeco!!
Tako je reko onaj Indiana Jones ....zaboravio sam mu ime i vjeruješ da ima tu istine.
Tako je reko onaj Indiana Jones ....zaboravio sam mu ime i vjeruješ da ima tu istine.