Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovaj tekst postoji valjda 9 komentara, mada ja vidim samo 3? Nema ih potrebe brisati. Nije valjda zbog toga što Haskovićev otac zaista ima građevinsku firmu i što kupuje svome sinu, pa i uloge ako treba? Status na Akademiji? Karijeru? Šta je tu ružno? Pa svaki bi roditelj to uradio. Ne treba zbog toga brisati komentare i praviti sebi kompleks, nego reći, hvala Bogu pa imam babu, građevinca koji ima sluha da plati Suletu Kupusoviću, pa da ja igram u Alipaši, Izborima..Omer i Merima... Hvala Bogu pa ima i ta Anila, kakva god da je ona kao čovjek i privatno, pa se može njoj dati lova pa da te Jasmin ubaci u film koji je btw. loš film. Ima boljih od Haskovića? Pa ima naravno, nije on neki talenat....ali za razliku od njih, on se trudi, odriče se honorara, gdje je potrebno i plati...Nije to sramota. Svaki se hobi plaća. Sramota je htjeti se ubiti zbog Mirvada Kurića i htjeti popiti kutiju tableta....Spasio je Miraj Grbić u zadnji čas.
cokoe ubi te ta droga i alkohol brate.Pa sine dragi nisi ni prvi ni zadnji koji je ne talentovan,jadan i sitna skucena dusa,,,mani se tih otrova neces postati talenat od toga il ga imas il ga nemas jbg tako je vazda bilo. nego mjenjaj profesiju npr masinbravar to je unosno zanimanje za tebe i tvoj skromni intelekt, i mani se tih droga sintetickih sine dragi zaboravices platiti racun za internet ne dao Bog pa neces moci da citas omiljene vijesti na Klixu....
Domacin? a dodje u BiH samo za praznike i eventualno na odmor.
Jel to zato što je postao poznat ko amra tj. ostvario međunarodni uspjeh od cca 15 sekundi pojavljivanja u Snowpierceru?