Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tip ocigledno nema pojma sta je istinska knjizevna vrijednost..stavio je prousta i joyceovog uliksa a npr nigdje nema da vincijevog koda, a ta knjiga nema bas nikakvu literarnu vrijednost..
ne pročitati \"Ilijadu\" i \"Rat i mir\" je žalosno, fkt odlične knjige
autor je idiot, maloumni debil....vi ste inteligentni i imate savrseno razvijen nacin argumentiranja...bosanski pravi. knjiga je sala, i treba biti shvacena kao takva. kako ste samo brzi na osudi to je cudo jedno i krajnja nekultura.
Zaboravih \"Ulkis\",koji je također odlična knjiga.
2 3 7 8 9 Ja stvarno ne znam šta fali ovim knjigama.Možda je autor ove liste maloumni debil,koji u svom životu nije pročitao ništa DUBOKOumnije od \"Playboy\"-a.
autor je attention whore
Ne vrijedjajte autora!!!!
...onda je u redu, jer nijednu od navedenih nisam ćit\'o :P
Valjda strah i PREZIR u las vegasu. čuj, ogavnost... e, svašta...
Rado bih dao komentar, da je sastavio i spisak knjiga koje neizostavno moramo pročitati... Mogu misliti šta bi se tu sve našlo...
sve su knjige glupe, osim naucnih, znaci cijela knjizevnost je sranje
kakva budala\'\';;;;;;;;;;;;;;; Rat i Mir, Kome zvone zvona, Ponos i predras. odlicne knjige. gori su ovi sto su objavili ovaj njegov tekst.
Ovaj Richard Wilson je idiot, najbolji produkt ovoga svijeta poremecenih vrijednosti... debil. Samo sta sarajevo-x. stavlja na svoju naslovnicu, promovira jednog idiota
Slazem se apsolutno sa prvim komentarom. Ne znam ni zasto prve 3 knjige ne bi bile preporucljive. Radi se o djelima koja su provjereno kvalitetna.
1.\"Ponos i predrasude\" Jane Austen 2.\"Ilijada\" Homer 3.\"Rat i mir\" Lav Nikolajevič Tolstoj 4.\"Mit o ljepoti\" Naomi Wolff 5.\"Strah i ogavnost u Las Vegasu\" Hunter S Thompson 6.\"Čovjek sa kockicama\" Luke Reinhart 7.\"U potrazi za izgubljenim vremenom\" Marcel Proust 8.\"Kome zvona zvone\" Ernest Hemingway 9.\"Gospodar prstenova\" J.R.R.Tolkien 10.\"Uliks\" James Joyce Samo me interesuje njegovih top 10 knjiga, koji kreten.