Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova današnja djeca, gledajući turske i indijske serije, nikad neće shvatiti čari rečenice đo soj tu madre...
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA e ovo se traži! Halide legendo!
đe bi mi kraj bio da sam na njima odrast'o...ja sam ugl.odrastao na puri :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni smiješno nije. Smješnije mi je ovo: Dijete padne. SAD: Honey, are you ok? Bosna: Stoko smotana! Indija: Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O Dijete :O Majka :O
Ovo je bilo usmjereno protiv Mece iz Cazina "Smiješan može biti svaki muškarac koji stavi periku i glumi da je žensko, dok je za duhovitost potrebno puno više", rekao je Amer za Klix.ba. "
Ne mogu da shvatim ove sto sjede pored kompjutera 24h,i sve hejtuju za sta se ljudi potrude,pokusaju biti pozitivni,pokusavaju nesto u zivotu,konkretno ovaj momak pomaze i nasmijava ljude. zasto hejt pitam se ? ne svidja ti se ? uredu zaobidji nemoj gledat. zasto vrijedjati nekoga? Komplexash samo nastavi i furaj svoj fazon meni je bas cool sve sto radis :D
koliko li samo ovdje ima ljubomornih brezana :)
nagazio na strudlu :)
iskreno , meni je ovo ofiraža žešća ....
"twitter i instagram nemam" zar vam to nešto ne govori o njemu??
Kao što vidite, dečko nije u tekstu izdvojio ovaj klip nego je pričao općenito. Prije nego što počnete da baljezgate i spremni istog trena da izbacujete frustracije koristeći fraze koje se godinama jedne te iste koriste, posjetite njegov youtube kanal pa onda "pametujte". Bar ćete tako imati više argumenata i bit ćete kompetentniji za komentare i analizu :) By the way, upoznala sam ga jedne prilike, kad sam radila tetavažu kod njegovo brata i momak je baš raja, inteligentan i talentovan kao i njegov brat. Dovoljno je faca da vama pojedincima može začepiti usta.
Nije duhovit i sta sad. Koga boli qurac koga si ti upoznala dok se tetoviro. Papanko.
@shiba ja sam pregledala i POSLUŠALA njegove klipove pa sam komentarisala ;) Pozz
totalno nezdrava citalacka publika, same negativnosti, zasto??? podrzite ideje, dajte podstreka narodu...ah sve vam je bljak.. ovo sada ozbijno. preispitajte svoje mentalno stanje.
Lenjin je rekao da treba 500 godina da bi se ljudska svijest promjerila bar za cm, pa sad će to nekad...ali nije naglasio svaka ljudska svijest :/ :)
nasmijao si me amere, upravo tako glume i indijskim serijama, samo nastavi
plač, brao ! :D
Bolje i Youtube i Bodybulding nego da krade, prodaje drogu i nosa pištolje gdje god krene.
Istina.
hahahah lud je momak. pozitivan, rega :D
evo gledala sam mu snimke i nešto me cijelo vrijeme bode u oči i onda skontam da izmedju obrva i brkova ima isti razmak :)
Aj dobro. Bolje nego da s motorkom čeka negdje na raskrnici.
Ti si sine prije svega kreten pa tek onda kompleksaš