magazin
910

Komplexash je hit na društvenim mrežama: Pogledajte kako glumiti u indijskim serijama

Piše: E. S. H.
"Ja sam Amer Silajdžić iz Breze i idem u četvrti razred osnovne škole, učiteljica mi je Alma. Šalu na stranu, ja sam Amer Silajdžić. Želim naglasiti da su moje prezime i moje finansijsko stanje obrnuto proporcionalni. Pseudonim mi je Komplexash", tako nam se predstavio 25-godišnji Amer koji je počeo osvajati društvene mreže.

Amer objavljuje videosnimke na Youtubeu, a posljednji koji je objavio izazvao je posebnu pažnju. "29 stvari koje moraš znati odglumiti da bi glumio u indijskim serijama" je apsolutni hit.

"Kad mi kažu da sam smiješan i da nasmijavam ljude svojim postovima, nadam se da su mislili reći da sam duhovit, jer velika je razlika između biti 'smiješan' i 'duhovit'. Smiješan može biti svaki muškarac koji stavi periku i glumi da je žensko, dok je za duhovitost potrebno puno više", rekao je Amer za Klix.ba.

Dodao je da je počeo snimati kada je bio siguran da ima šta ponuditi ljudima i da najčešće snima o tome kako povećati mišićnu masu i kako smanjiti salo.

"Pomažem i muškarcima i ženama da maksimiziraju zdravlje i estetiku njihovog tijela", rekao nam je Komplexash.

A zašto nadimak "Koplexash"?

"Pa to je duga i duboka priča. Razlog zbog kojeg sam ja zanimljiv je taj što moji postovi na Facebooku imaju malo više lajkova i što snimam klipove. Twitter i Instagram nemam, jer mi mama ne dozvoljava. Svi moji postovi su originalni, ali ne zato što se trudim da budu originalni, već zato što sam ja zaista unikat, također želim naglasiti da sam skroman", ispričao nam je ovaj 25-godišnjak.

Dodao je da želi biti duhovit jer djevojke vole duhovite momke. U snimanju videa mu najčešće pomažu brat, prijateljice i prijatelji, a rijetko ga snimaju neprijatelji.

"Veoma je bitno biti pozitivan, neovisno o situaciji. Treba uvijek biti pozitivan osim u nalazima za spolno prenosive bolesti. Pozitivna energija koju odašiljemo predstavlja neku vrstu mentalne ruke koju prvi pružamo ljudima koji su povučeni i imaju manje pozitivne energije", zaključio je Amer Silajdžić.

Napomenuo je da, ukoliko je nekome dosadno i ne znaju šta da radi, na Youtubeu ili Facebooku mogu ukucati Komplexash.

"Ako mogu, ja bih i da pozdravim. Pozdravljam nanu Šemsu, pozdravljam sve one koji me poznaju i koji će me tek upoznati, pozdravljam Hugu, Hugolinu, Vandu i Hugiće i sve u studiju i režiji", rekao je na kraju već popularni Komplexash.