Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ima vlaha ko u priči,provjerite imena organizatora.
samo zbog likova koji kritikuju sve njima nepoznato, podrzavam ne znam koji Anex Dejtonskog sporazuma \" svi na svoje\"..pa fino kuci svojoj pa tamo prosipaj zavist i nemoc.. sigurno niko od ovih poseratora nije makao dalje od Sarajeva, pa siroti i ne znaju ništa..srecom pa oni ni ne dolaze na slicne zabave, jer meni je prednost Kinđurijade upravo to sto nema papaka..
Jedva cekam!!! Lud provod u otkacenim kreacijama:))) Sto da ne! Ko ne voli, neka ne ide, ali neka i ne pljuje!!! Malo veselja i sarenila ovom gradu zaista treba, ionako su svi uniformisani i ukoceni gdje god da se izadje!!! GO KINDJUR!!!
i cim su skontali da je popularno ove godine 12KM ulaz... ko svira to? bas kretenijada...
ljudima je povod sam po sebi da se okupe da se ponapijaju, da si najdu kakve je*acine. laf to je kreativno a u isto vrijeme anti-fashion. pravite ruglo od sebe. \"...organizatori najavljuju masovnija, kreativnija i luđa okupljanja nego ikada do sad.\", zadovoljno trljejuci ruke sto ce zaraditi pare na kretenima. Kako oni mogu najavljivati kreativnija okupljanja? Na koji nacin to organizatori planiraju uciniti kreativnijim okupljanje. Pa valjda se (ne)kreativnost ogleda u kretenskoj nosnji posjetitelja.. Sve u svemu - WHATEVA\'!
jedva cekam subotuuu!! :)
JEL OVO KRETENIJADA ZA BIJEDNIKE SA CIGLANA
KRETENIJADA BOZE DRAGI KAKVIH KRETENA IMA U OVOJ SMRDLJIVOJ RETARDIRANOJ BOSNI FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ