magazin
0

Kinđurijada 2010. na turneji kroz BiH

Sarajevo-x.com
Od privatne zabave nekoliko kreativnih ljudi, Kinđurijada je u vrlo kratkom vremenskom roku, prerasla u masovni vid zabave, a od ove godine organizuje se u još više bh. gradova.

Nakon zabave u Domu mladih u Sarajevu 5. juna, nastavlja ka Domu mladih u Tuzli 11. juna, pa se onda seli do Banje Luke i kluba Mistic 17. juna. U mostarskom klubu Oxygen Kinđurijada će se održati 26. juna i konačno 9. jula stići će do Sanskog Mosta i kluba Palazzo.

Za ovogodišnju, inače sedmu po redu Kinđurijadu, organizatori najavljuju masovnija, kreativnija i luđa okupljanja nego ikada do sad. Tokom turneje kinđure širom BiH će veselim tonovima zabavljati ekipa Kinđur DJ-eva.

Pored dobre muzike i čuvene "anti fashion piste", ove godine će im se pridružiti i plesna atrakcija iz Hrvatske "Unit X".

Kao i prethodnih godina, najkreativniji kinđuri će biti nagrađeni, a ovogodišnja glavna nagrada je putovanje u Egipat za dvije osobe.

Zato dajte mašti na volju i pojavite se prve subote u junu u Domu mladih, te produžite ludu zabavu tokom ljetnih mjeseci i ispratite Kinđurijadu "on tour" širom BiH.