Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski glumci su operisani od humora.
Ja bih dao najvece priznanje Uliksu Fehmiu zbog oca mu Bekima koji se pokazao kao istinska moralna vertikala i kosmopolita na ovim prostorima.
Otok Prvić, je raj na zemlji , ko voli mir, tišinu, bez auta, čisto more.....
Otoci 🥰 Otok Prvić 🥰
jel pornic?
Bit će ovo super. Bravo Danise.
Bošnjaci moraju preuzeti predvodničku poziciju na Bqlkanu obzirom da su najkulturniji narod i nemaju hipoteku velikih zločina kao što to imaju hrvati (istrebljenje jevreja u 2. svj ratu) i Srbi (genocidi u 2. svj. ratu i genocid 92-95). To je spas za region. Da je na tv Danis Tanović a ne Čović Dragan koji je uzimao na prisilni rad ratne zarobljenike.