Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal iko iz zvornika da za vrijeme rata nije bio u njemackoj?
nema
bravo pasa
On je samo jedan sretan covjek.
Vidi se brate da je na Drini raslo - al' u qurtzu (kurcu), pravi Medovich . . . ! ! !
Nego, sve neka zvučna holivudska imena ovi njegovi suradnici... Samo što ja za nikoga čuo nisam , valjda imam problem sa spelovanjem k'o i Teletovićevi ahbabi ...!!!
Tako je to u USA ljudi. Zemlja slobode i neogranicenih mogucnosti. Hoces voziti kamion, bujrum, hoces raditi u restoran, bujrum, hoces stavljati skelu il materijal na zgrade svaki dan kad nema kise, dobro dosao, hoces picu razvoziti il cak namjestaj, izvolite gospodine, hoces u Hollywood da glumis, no problem. I ja sam imao isto tako par ponuda i trebao sam glumiti s Matt Damon-om u Rodjenom Identitetu 4 i jos par solidnih uloga, s Brad Pitt trebao sam glumiti ribara i rodjaka mu u onom ribarskom filmu "A river runs through it" 2. dio, na jezeru ovaj put trebali pecati stuke i jezerske pastrmke, tzv. lake trout, u Kanadi. I jos par takvih, Izrazito nemoguca misija i Zaista nevjerovatno nemoguca misija s Tom Kruzom, al nisam htio radi integriteta. Cuo sam svasta o tom Hollywod-u, kazu ode dusa, iluminati i p..ke materine, ode i taj integritet i nema te vise onog starog, kazu nisi to vise ti, i onda sam im reko neka hvala, meni je moj integritet sasvim dovoljan burazer.
Kakva je situacija za pornice reci mi,jel tude Navala il mores odma kad ti oces Pocet Radit ?!
ako je poznat i uspjesan, sto ga nema na imdb??
http://www.imdb.com/name/nm3613922/
Ne do Bog da je Zlajin mali, uh kakvi bi komentari bili.
Neka si ti slovo Ć u prezimenu zamjenio sa CH.
A kako bi americka administraciha regulisala prezime Bičakčić?
bitchaktchich ahaha.........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
homic od metar i zilet
sta ovo snima gay pornice
On i Bosna nemaju veze,bas sto ih nem
....bas sto ih nema pola ljudi koji su rodjeni ovdje a odrasli vani,ajde ba novinari sta se kitite tudjim perjem,to nije Bosna ni skolovala nit ih boli ona stvar za istu,osim ako nije lova u pitanju pa se kao rodi ljubav hahahaa