Odlična atmosfera na setu
0
Đuro u srdačnom zagrljaju sa Angelinom Jolie
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako zloupotrebljaavati ŠTOKHOLMSKI SINDROM je užas blago rečeno gdje ste sad udruženja ljekara što se ne oglašavate??????!?!?!?!?
GAVRILO IMAŠ PIĆE ! a vi umjetnici iz kafane, gonite se u 3 pm bolesne, netreba vam sad vlada dat da se vratite u zemlju, grlite se s kurvom nek vas vodi kuci svakako ima 6 miliona kvadrata u njoj mozete svi fino stat i ispraznit sarajevske kafane da nekvarite omladinu i frizirajte mađarima istoriju , e što biste obrali zelen bostan
Majka od Branka Djurica-Djure je BOSNJAKINJA (muslimanka), ovo je informacija za vas koji ga nazivate srbinom iz bosne. Ocito ste u krivu.
Ko je ovde lud,ovoliko mržnje u kom.Pa sunce ti j.e.b.e.m u BIH se ništa ne menja...još ste u 19.veku.Kako u Frankfurtu ja izadjem sa društvom,cela bivša SFRJ,nama Slovenca ni Crnogorca...nebitno..uglavnom svi pijemo i zezamo se,super smo,bolji su mi oni nego Švabe,a vi u Bosni izginuste,il su ovo napaljeni balavci.
ipak Pitt jer Pitt moze pit :D :))) a i djuro je lafac nema sta..sjetite se Nicije zemlje..respect!
Đuro......kurvo
Djuro ima zenu pravo ljubomornu, a ovu ionako gu.zi. Brad Pitt, tako da tesko da ce joj Branko neobrezanog pitona zavuc...Pitanje za nase Bosnake, bil prije dale Djuri ili Brad Pittu?
da je meni nju krehanti i more potop poslije toga
Kakva fikcija, ja sam još uvijek zaljubljena.
Evo sve strane Tv pisu o tome kako je zabranjeno snimanje AJ filma i obrazlozenje stoji kao -Ljubav izmedju onog koje silovao i ko je silovan Pa vi novinari pisite svasta odnosno pisite izjave nekog ko o tome nezna nista jer nije procitao Brze DEMANT
zguzi je Dzuro lave,,neka onaj zujov place..
Kako se ovi supci sto su pobjegli iz Bosne danas bogate na racun rata... fuj... treba vam svima uzeti 70% poreza ....
DJURO facooooooooooooooooooooooooo
OVAJ FILM JE POZITIVAN ZA BOSANCE , JER PRIKAZUJE KO /TKO JE DRZAO LOGORE i TO HOLLYWOOD, USA I SVI ZNAJU . TACKA . ;)
DJURO DOBRO TI STOJI JAKNA I AMBLEM. ANDJELINA LOVES SERBS. MUSLIMS SUCKS.