Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem je u tome, sto ga nije cifut napravio
Bolje da je Avatar dobio/pobjedio ovu zlatnu sljivu nego ovaj film , posto ovo je fantastika i haj ima nekog smisla.. a oni plavi strumfovi koji spasavaju drvo , ma nidze veze..samo je falio Gargamel
The Last Airbender, djeciji film.
e neka su ga proglasili najgorim,tematika filma je tako bezveze!Gluma je toliko zalosna,i to je definitivno presudilo!Jedino djeca od 12 godina i ispod mogu reci da je ovaj film dobar!Zalosno ljudi sta se vama svidja!
idi kuhaj pitu kujooooo
stvarno ova fantazija smori sve neke moci nesto ta` je ovo, vec na ulici me djeca plase neke cini bacaju name, Hangover u 2010 je vrh :)
Ma brat bratu i meni je film los.Nije sad da povracam na njega ali jednostavno fali mu nesto.Jos onako glup zavrsetak filma.Pa taman hairli dosje do zapleta i zavrsi film.Isto ko i Heri Poter.Ono je sramotno Normalno svako ima svoje misljenje ;)
PIRANE 3D... u zivotu losiji film nisam gledao!! Pirane jedu sve redom ali glavne glumce koji su u vodi kao i ostali MA NEMA J...SANSE DA NJIH NESTO SKARA!
gledao sam film, imam ga na cdu film je meni extra ne znam zasto je dobio ovu nagradu
mali nezna glumit pa da mu je za zivota!! a tematika filma nije losa....
Film The Last Airbender je po meni fenomenalan. Gledao sam skoro sdve filmove koje su imali velike zarade prošle godine i Airbender je po meni u TOP 3 sa Inceptionom i Social Networkom dok je po meni upropašten nastavak filma Forgetting Sarah Marshall pod nazivom Get Him To Greek.
killer inside me i sex & city 2 su definitivno najgori,a last airbender mislim da ne moze u kategoriju sa ova dva,za klasu je barem bolji ...
ali zato tamo ima treba boli glava haha ;)
po meni je Pirana3D stvarna zloupotreba 3D-a, rezija je katastrofa, gluma je za 0, sve ostalo malo je reci katastrofa film... The Last Airbender je daleko bolji od Pirane3D...
pa bolje smo mi na priredbama u Osnovnoj skoli glumili nego ovi u Airbenderu... Steta sto ce praviti jos jedan, pa ce upropastiti i ostatak odlicnog crtanog filma... Na zalost, zbog popularnosti navedenog crtanog filma, ovaj film je zaradio dovoljno da se napravi i nastavak...
za sek and the city 2 se slažem u potpunosti, ali the last airbender sigurno nije ni izbliza najgori film u protekloj godini...gledao sam film i uopće nije loš :-))
Nek je sex and city dobio!!! go.vno od filma!!!