Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čoek mi djeluje ko da mu je malo "preko glave" čitave strke oko njega...
ma i u godinama je a i cijeli mu je zivot ovako... joj, mogu samo zamisliti kako je njemu interesantan zivot bio...
Velika zvijezda, a tako prizeman, sasvim normalno obučen.
@hermann hesse Odlika svih velikih ljudi...
@lik55555555 Da...skockaju se i misle da su nesto... A knige u zivotu procitali nisu.. Da se makar skockaju sa bilo kakvim stilom i malo ukusa.. Pa ni pola muke nego uzas uzasni... Kic i papanluk... Znam sve lik 😃
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Irfan Nefic // Robert De Niro CSI: Sarajevo (2016) http://i.imgur.com/SPl5gMU.png :)
samo......mogao se bolje obući, ipak ga gledaju milioni na slikama
joj ćelo mangupe..hahaah
Nije nam se naspavao ...
Ako bilo ko od ovih "fanova" zna da nabroji 3 filma u kojima on glumi, fu*k me. I zasto se uopste pise u ovoj mjeri o posjeti jednog glumca ? Fkt ne moramo znati svaki njegov korak.
dok se sarajlije slikaju sa De Nirom, đikani u bližoj okolini se slikaju sa konjskim guzicama, kozama,ovcama, krmadima, kokošima,kravama i ostalom stokom iz štale, HAHAHAHAHAHA čisto i lijepo naše Sarajevo.
"razgovor je moderirao Mike Goodridge" A da li baš nema neki iz BiH da "umije" razgovor moderirati? Sad kontam kada bi morali De Niru predstavili "našeg" najboljeg glumca/glumicu ko bi to mogao "sjesti" sa njim na kafu? Koga bi to mi imali izvesti na "megdan" De Niru. Da vidi da nisu ni ovdje baš levati što se tiče glume. Jer on sinoć reče nijedan bosanski film nije gledao. Evo recimo Mustafa Nadarević, Emir Hadžiahifzebogić, Zijah Sokolović itd.
@pittar Bolje da se ne brukamo sa našim moderatorima. Vidje li sinoć one dvije spodobe sa BHT?
@hermann hesse kad bi ja organizovao moderatora to bi bili neko iz ovog sela, koji bi mu bili ujedno i domaćini https://www.youtube.com/watch?v=oIonkP0iLnY Jer on se nagledao i gradova i betona. Vidi se da hoće nešto "neobičnije" da vidi pa mimo protokola ostaje 20 minuta duže da razgleda ratni tunel, lokacije odakle je gađan grad obilazi i sl.
Goodfella.
Hoce lajkova