'Čupavi anđeo' glavni favorit
0
Susan Boyle u polufinalu britanskog showa
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
susan boyle usla u finale!!!!!!
a dobro, sto nam ovu dosadnu baku vise trpaju/ @ karanana, kako si me nasmijo nalet te nebilo
pa vodi je kuci svojoj. sluso sam je i bezveze pjeva. ne svijda mi se boja glasa. a usput je stara ohrdina. danas se toliko ne cijene vokalne sposobnosti :)
ma jeb.o ja vama mater svima
@nedim i ti dosadan pa opet procitamo taj tvoj glupi kometar..
nedim 24.05.2009. u 10:23 a jesu dosadni s ovom babom vise Sta imas covjece protiv ove zene? Jesi li ti uopce slusao kako ona pjeva? Ovo je rijetko vidjeni talenat, ja je slusam i gledam svaki dan i ne mogu se nadiviti tom prekrasnom andjeoskom glasu. Zelim joj svu srecu i sigurno ce pobijediti u subotu! Neka i mala raja jednom uspije pa makar i u pjevanju;)
ih, sto bi joj ga ja slozio
a jesi ti isfrustriran u pm
a jesu dosadni s ovom babom vise