'Čupavi anđeo' glavni favorit
0

Susan Boyle u polufinalu britanskog showa

Sarajevo-x.com
Britanska zvijezda anđeoskog glasa, Susan Boyle, prošla je u polufinale najgledanijeg britanskog showa 'Britain's Got Talent'. U polufinale se osim Susan plasiralo još 39 takmičara, no 'čupavi anđeo' je izgleda glavni favorit, a i kladioničar William Hill već tvrdi da će upravo Boyle pobijetiti 30. maja.

Susan ima 47 godina i živi u jednom siromašnom predgrađu Škotske sama sa svojom mačkom. Ona je domaćica, nezaposlena i nema nimalo hollywoodskog izgleda, ali zato ima savršen glas koji je oduševio publiku širom svijeta.

Kada je prije nekoliko mjeseci otpjevala pjesmu 'I Dreamed a Dream' očarala je svijet svojim glasom anđela. Klip koji je postavljen na Youtube u kojem Boyle pjeva ovu pjesmu do sada je pregledan skoro 60 miliona puta, a kako prenose američki mediji čak su se i slavne ličnosti poput Oprah Winfrey i Demi Moore zainteresovali za zvijezdu britanskog showa.

"Sve ovo je pomalo novo za Susan i trebalo joj je vremena da se navikne na slavu koju je stekla, no sada se već osjeća opuštenije", kazao je brat pjevačice, Gari Boyle.

Susan je odrastala u Blackburnu i najmlađa je od devetero djece. Kako pišu britanski mediji, u djetinjstvu je imala poteškoće s učenjem, a često su je djeca u školi fizički zlostavljala.

Sama se borila da uspije u životu, no veću muzičku karijeru od pjevanja na karaokama i u crkvenim horovima sve do sada nije ostvarila.

"Smrt majke me je jako pogodila i nakon toga jedino što sam htjela bilo je da nešto postignem u životu i napokon sam uspjela", izjavila je nedavno Boyle za Associated Press.

'Čupavi anđeo', kako je mediji nazvaše, stekla je veliku popularnost u svijetu, te se odlučila malo promijeniti izgled, a nedavno je gostovala i kod slavne Oprah.

Svjetska javnost sada s nestrpljenjem iščekuje sljedeći nastup britanske zvijezde, a na kladionicama u Britaniji glavni favorit za pobjedu u showu 'Britain's Got Talent' je upravo Susan.