Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča se da bi De Niro na kafi trebao potpisati 3-godisnji ugovor i biti predstavljen kao novi uposlenik Sarajevo Taxija.
Hev ju khm... khm (kako se ono kaže) ... khm... tejsted our... khm... tradišnal fud? - jedno od pitanja.
Robert koj' diro?
PA mogla im je na kafu doći i ... Željka Cvijanović, em je fotogenična ( samo iz profila uz prigušeno svjetlo) em je tečna na engleskom, a na srpskom pogotovo. I ne dopušta nikakva pitanja čak ni voditeljima RTRSa (koji su prošli bezbrojne sigurnosne provjere i DNK analize), a kamoli publici i gledacima cjelogodišnjeg festivala komedije Republika Srpska.
Robert Me Diro!
Nema sanse da je ovo Robijeva zamisao. Cuj nema pitanja publike, a covjek uziva kad mu ljudi postavljaju pitanja. Doduse, zna odbrusiti ako je pitanje glupo, ali inace je De Niro poznat kao neko ko voli komunikaciju uzivo. Cisto sumnjam da ce se drzati protokola. Ocekujem da neko iz publike dobaci i uvuce ga u razgovor :) I da, dobro nam dosao Glumcino!