Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se samo sjećam Hane Hadziavdagic kako vodi Bajramski program jer od tog Bajrama sam postao ateista.
veci promasaj nisam vidio od dovodjenja gravesena u real
Gravesen bio najbolji igrac reala nsko vrijeme, nije za poredjenje :)
Baljić
Naslovna slika + slike iz clanka = propale.
Papanke i propali pokusaj imitacije seks i grad sli i kucanica.4 groba i papanke
Kakve su gadne, neke muškarače
Jedino plava ista, ove ostale babuskere!
ne sjećam
Krasotice, omiljena serija, predobre glumice. Još uvijek mi se vrti ona scena "Hamlet, ima čunu" i "To nisu naočale, to je prada", "Oportunidađ, uče kanarinca portugalski"... i masa drugih. - Pazi!, Buca baca vagu s balkona! Poštar: You are joking to me?
Iako serija nije bila nešto barem se snimalo nešto,imamo toliko dobrih glumaca a slabo izbacujemo i filmove i serije.Treba nam nova domaća naša serija da se raja opusti malo u ovim teškim vremenima.
Jao mi rečenice tek sada skonta "Iako serija nije bila nešto barem se snimalo nešto," ...Nastavnica iz Bosanskog bi me zbog ove rečenice odmah oborila na popravni 😂
"Legendarna" serija u kojoj u sred epizode jedan od protagonista reklamira otvoreno jogurt obraćajući se sagovorniku "Maco,ako te boli stomak, uzmi ovaj jogurt, pun je vitamina A, B i D a ima i kalcija..", držeći pri tom flasicu jogurta u GRO planu.
Ejla i Snezana iste kao i tada :D da hoce nastaviti snimanje serije, bila je top baš!
Tad se barem nešto i snimalo...
Lee Sen Chi Fazlinović!
Mentalno poremeceni komentari od mentalno poremećenih osoba;jei posljedica covid-a /u sta čisto sumnjam/ prije mi se cini da je ovo nas autohtoni mentalitet. Sramota me kad pasos traze i kad je lijecenje u pitanju!!!! Sve u svemu FUJ!
Lijepo se sjetiti 2009-te, bgm se ostarilo. Neka su one zive, zdrave i sto je najbitnije u radnom odnosu u profesiju koju su birale.
Seks in d citi sa Oxla