Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste gledali novogodisnju Vizu za buducnost :D
kakve veze ima novogodišnja Viza za budućnost sa BOŽIĆNIM filmovima... Nova Godina je drugi blagdan...
marcos - pitaj Islamsku Zajednicu. Oni znaju garant. S obzirom da su bili i protiv Nove godine i Djeda Mraza (vise puta) jer to "nije nas praznik". Svakodnevno iscekujem fetvu protiv Miki Mausa i Duska Dugouska jer obojica navode djecu na idolopoklonstvo a Dusko je uz to jos i Srbin. Ili pak da se ugledaju na bracu iz Sirije i proglase fetvu protiv hamburgera jer... otkud ja znam, smislit ce neki razlog. http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2013/07/30/Aleppo-rebel-religious-committee-forbids-colonial-croissants.html
Jingle All the Way je fenomenalan film, božićni klasik. Stvarno nema smisla da se nađe na ovoj listi kao i većina drugih filmova. Listu je haman pravio ili neko kome je ovaj predstojeći ujedno i prvi Božić u životu ili neko ko nikada nije gledao ove filmove. Nego, ovo su najgori portali u BiH i regionu: 1) Klix.ba 2)Klix.ba 3)Klitoris.ba (zaista, svaka čast marketinškom mastermindu koji je od onako moćnog Sarajevo-X napravio klix, zvuči kao sleng za posrati se ili jednostavno klitoris) 4)Klix.ba 5) dnevniavaz.ba 6) tuzlanski.ba 7) Depo itd.
i opet moram ponoviti: nemoj da vrijedjas jedan veoma bitan dio zenskog tijela...hvala :D
ako ti klix ne valja koji ces *** ovdje
Najbolji je Silent night, deadly night iz 1984
Meni je jak film, onaj kad onaj celavi hoce da mu se kuca vidi iz svemira, ne znam kako se zove.
Zanimljiva vjest
Najgori božićni film je,kao i uopće najgori film, je svaki film u kojem glumi Enis Bešlagić
Onaj christmas vacation gdje chavy chase glumi je najjaci...
meni je home alone prejakkk :)
to katice klempavo moje
Bez zezancije - predložite neke novije, dobre božićne/novogodišnje filmove. Bit ću vam jako zahvalan. "Surviving Christmas" je sasvim normala film. Ne znam kako se našao na ovoj ljestvici najgorih. Whatever.
Arthur christmas, animirani,ali mi je jako dobar :)
Elvis, a ? Dragi autoru teksta, potraži definiciju pojma " Elves" na internetu ;)
Jingle all the way and Holiday in handcuffs, su filmovi za 10, ko pravi ovu listu...!?
Weinachen fuer bosnian muslime ist streng verboten !!! Ehehe die hunde balijske Ehhee
Da ist aber einer mega lustig unterwegs..du Vollpfosten -,-
Bwahaha! Direk.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH juče saopštile da od 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio narodu da za sad bude smiren, a Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx