Film/TV
0

Ovo su najgori božićni filmovi

Klix.ba
Božić inspirira mnoge ljude da čine dobre stvari, ali također je inspirirao i neke u filmskoj industriji da snime jako loše filmove.

Među najgore božićne filmove koje svake godine u decembru imamo priliku gledati na televiziji ubraja se "Christmas Caper", snimljen 2007. godine, a u kojem glavnu ulogu tumači Shannen Doherty. Iste godine je snimljen i "Holiday in Handcuffs", gdje glavne uloge tumače Melissa Joan Hart i Mario Lopez.

Na listi se našao i četvrti nastavak filma "Sam u kući" snimljen 2002. godine, kao i "Nativity 2: Danger in the Manger" iz 2012. godine. Dobri glumci nisu sami po sebi garancija da ćete gledati dobar film, pa je tako na listu najgorih svrstan i "Surviving Christmas", gdje glavne uloge igraju Ben Affleck i James Gandolfini.

"Four Christmases" iz 2008. godine misu uspjeli proslaviti ni njegove glumačke zvijezde Vince Vaughn i Reese Witherspoon. Vince Vaughn je godinu ranije igrao glavnu ulogu u još jednom lošem božićnom filmu pod nazivom "Fred Claus".

Tu su i nešto stariji filmovi iz iste kategorije, među kojima su "Elvis" iz 1989. godine, potom "Jingle All The Way" sa Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi i "Santa With Muscles", snimljeni 1996., piše news.com.au.