"Ništa kontra Splita"
36

Ovo je pobjednički nastup sinoćnje epizode showa "TLZP": Plesač je "skinuo" Dinu Dvornika

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatski plesač Luciano Plazibat pobijedio je u sinoćnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", a oduševio je žiri kako je "skinuo" Dinu Dvornika.

Nakon što je ranije imitirao Severinu i izveo pjesmu "Ante", a nakon toga Vucu, našalio se da je dobio "sveto trojstvo Splita".

"Ja mislim da je ovo splitska gljiva", našalio se Luciano prije nastupa.

Otpjevao je Dvornikov hit "Ništa kontra Splita", a uspio je rasplesati sve u studiju. Na mrežama se ubrzo počeo dijeliti njegov nastup, a mnogi su oduševljeni kako je "skinuo" Dinu.

@nikola_mitrov 👏👏#fypシ #fyp #foryou #foryourpage #viral #viralvideo #tvojelicezvucipoznato ♬ original sound - Nikola Mitrov

"Kaže u pjesmi 'Dino je kriv i bit će kriv dok je živ', je li tako? I to je nažalost većinom tako, mi ne znamo cijeniti ljude dok su živi, nego kad odu onda govorimo kako su bili dobri, tako da jedan veliki aplauz za čovjeka koji je ovo obilježio, a to je Dino Dvornik! Imao sam priliku i čast upoznati i raditi s njegovim ocem. Luciano, to je tvoj grad i ja smatram da nema patriotizma do lokalpatriotizma! Ti si to otpjevao iz srca i duše, to se i vidjelo, tako da si za uvod napravio najbolju stvar, počeli smo s najboljim", rekao je Enis Bešlagić.

Goran Navojec kazao je da Plazibat raste iz emisije u emisiju: "Vidi se da sve više uživaš, a i mi i publika sve više uživamo u tebi i hvala ti što si napravio ovako prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dina Dvornika".

Luciano je prilično emotivno primio ove pohvale te je kazao da bi mogao i zaplakati.