Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj meni drago...malo, malo pa aplauzi ,komplimenti, nagrade... Drago mi i zbog susjeda. /Sta li ce sada napisati?/ Drago mi zbog Bosne. Drago mi zbog filma.
MA SVAKA ČAST! Kamo sreće da imamo više ovakvih filmova i ekipa, a manje ovih "sarajlijica". Čim se on ima potrebu potpisati tako, njegov identitet mi je vrlo sumnjiv. Za razliku od ljudi koji rade i stiću priznanja širom svijeta, njemu je valjda najveći domet to što se uspio konačno naseliti u Sarajevo.
od srca vam cestitam na uspjesnoj premijeri. svicarske novine su pune pozitivnih komentara i prognoza za nagradu!
jedva čekam petak pa da vidim u metalcu Gori vatra. Inaće treba novac ulgati u film jer tu ne možemo kiksati kao u sportu gdje smo očajni.
Drago mi je da je film primljen dobor u Lokarnu. Nadam se da ce postici i komercijalni uspjeh i izvan BiH, a nadam se i nekoj od vecih filmskih nagrada. Jos samo da krene svjetska distribucija pa da ga i ja ima prilike pogledati bez da idem u Bosnu na par dana.
sarajlija, pokazujes svoju kulturu, nema sta sta su ti to tuzlaci uradili? zar nismo s njima u istoj drzavi? pricas o njima kao da su nacionalisti, ustase, cetnici ili neki treci... ne valja ti to sarajlija (pitanje je iz koje si ti sume i ne brukaj nam grad ziv bio) pravi sarajlija nece tako nikad reci!
>>Vidi ovog zutog gadova Ne kontam!? Šta žutog? Emira Hadžihafizbegovića? Pozadine na slikama? Kojih gadova? Emira Hadžihafizbegovića? Svih glumaca? Čestitam od srca! Braaavooo Pjer! Filmski Pozdrav,
Vidi ovog zutog gadova jebo ga otac tuzlanski!Ja odvratna cojeka braco draga!
pa na premijerama svi filmovi dobijaju aplauze, ovacije i tako to... vidjecemo kako ce proci kod nas na gori vatra nadamo se najboljem