Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prebolili bi oni i kćerke...samo ako im se ponudi dobra cjena!!
pazi pazi tončića.-.- ODMAAAAH bbhhwwhhaaahahahaaa zafalilo zelembaća? ona krava žbanićka po MILION KM potroši na svaki svoj \"projekat\", hrpu govana ko i ona hajmo malo izjednačavat straneeee..ko da više,..prvi put drugi put, prvo danis, pa jasmilica pa sad đurooooo ne vrijeđajte nas silovaneee ženeee...niko se ne nagužuje višeee od nas umjeCnikaaaaaaaa
Izgleda kako se žene Srebrenice \"dižu na noge\" samo kada to nekome odgovara...Bilo bi pametnije \"tim političkim usijanim glavama\",neka se ne \"petljaju u kulturu-umjetnost-i religiju...Ženama \"niko od nas nemože vratiti normalan život\",ali se \"pametnjakovići\" mogu potruditi kazniti one koji još uvijek šetaju Bosnom,a radili su zločine... Najbolje nek nam još ONI odlučiju o našim životima... Film Anđe treba snimiti,bio to teritorij Bosne ili ne.....primitivci!!!
Djuro ce nju \"treHnuti\"
ipak je Andjelina trebala bolje da se raspita. da je to uradila onda bi znala da su Bosnjaci vlasnici istine!!!
Serrem se ja na tvoje ljudske muke. Čim imaš kompjuter i nedostatak inteligencije koji ti omogućava da ispisuješ ovakve proljeve mentalno zaostalih komentara, nadam se da će ti cijela familija pocrkati pa da vidiš šta su ljudske muke, konju.
Mars cigani... hocete slavu preko ljudskih patnji i ljudskih muka... Mars bagro og ljudi...
take your pills, the right dose, you missed one :-) and change your doctor, and take a good jeba.c.hina
poslije prvjenca poklonit ču joj još jednu ideju i sinopsis za jako emotivan scenarij koji prikazuje oca i sina dva ratnika iz dva različita rata njihova poniženja od istih za koje su ratovali molim pročitajte u nastavku mog kometara sinopsis. SINOPSIS U mnogočlanoj porodica prvoborca partizana radža se osmo dijete . Na nagovor komšiluka a više iz zezanja partizan stari ratnik piše pismo Titu da mu kumi osmo dijete . Dolazi odbionica jer Tito kumi samo deveto dijete. Razočaran stari ratnik sprema atentat na Tita .To njegova žena sve osujeti i slučaj prijavljuje policiji koja ga strpaje u duševnu bolnicu. Nedugo zatim u istoj bolnici izvršava samoubistvo. TO JE SAMO UVOD
Dobar scenario o pobjedi dobra nad zlim al djes ti to ba u Bosni objasnit.
Dear Jolie, Bosnian muslim woman will never fall in love with Serbian christian. Only those liberal idiots that only have muslim names, but are not muslims. Have a nice move making!
Od sada,pa na dalje i u buduće Anđa je tvoja!!
Znaci glavni junak je upravitelj konclogora, koji u pauzi izmedju u,bijanja i mucenja otkriva da je jedna od zatvorenica ustvari njegova bivsa djevoka i tu nastaje njegova velika moralna drama. Dirljiva prica, zaista... FUJ!
Svi spominju neko reklamiranje Bosne,ma kakvo crno reklamiranje vidite u ovom filmu!??Dobra reklama za BiH su bili filmovi Welcome to Sarajevo ili Nicija Zemlja od DanisaT.,a ovaj film je reklamiranje srpskih muskaraca i to ih reklamira jedna od najpozeljnijih zena na planeti,a mozda ona i ne zna da ih reklamira.. Ehh Bosno moja pametna ... Treba sprijeciti snimanje filma !
Sta ovo bi sada , juce je bilo Bravo Gavrilo a dans ubi Gavrila, zatucani muslimani, Bakira Hasecic , ma ko je ba ona , seljanka , dokle vise se;ljaka vratiti sve srbe a otjerati tu pogan da se vise nikada ne vrate, jao Radovane sta nam uradi sto nam posla seljake , ma nikada mi u evropu necemo