Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci recept za nagradu na nekom od festivala, sto vise golotinje i prangijanja, uz lafo neku pricu o spoznavanju necega...
Život u BiH obiluje scenama seksa.
Hebu te na svakom koraku!!!
znaci pornhub je napravio svaki film za nagrade
meni je mozak atrofiro dodik kosarka stevandic schmidt trojka..nista slex
Sto vise promovisanje bluda i nemorala ovozemaljske nagrade..
europske vrijednosti ,europska sranya
Bošnjački gradžani najviše voledu take filmove. Maca Diskrecija je najpoznatija bošnjačko-gradžanska glumica sa sex scenama.
kad se namnozi nemorala blizu je i kraj
Nekada su bili dobri stari erotski trileri sa extra radnjom i sexom i to su bili vrhunski filmovi npr film Jade sa Lindom Fiorentino a ovo sada po traileru izgleda kao da se Barbika tarlaha. Ok, ali ne hvala.
Pun internet pornografije na klik (nažalost) a treba da me šokiraju sex scene iz filma??? wtf
pa kad ćete nam pustiti te scene da vidimo?
pa kad ćete nam pustiti te scene da vidimo?