Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Spacey je inače u jeku superpopularne zvijezde na vrhu pedofilskog skandala. Baš su našli ko će Franju glumit. Još Kačavendu da dodaju u film pa da bude OK 🤣
Tuđman je najbolje opisao balkanski mentalitet: "Stoka sitnog zuba"
Ni u grobu nemao mira fasista najveci 20 vjeka krivih usta.
Sranjo je bio jedan od najgorih dželata i ratnih zločinaca
kakav glas od tudzmana kao da je progutao cizmu. a sta ako je snimljen propagandni film, nije jedini takve vrste.
franja mirotvorac. Franja Branitelj Kršćanstva.
Franjo Tuđman je maestralno iskoristio iskustvo iz JNA i kao nekadasnji General-predsednik FK Partizana uz dobre konecije iz Beograda dogovorio podjelu BiH sa Miloševićem. Usput je nasamario Izetbegovica pa su cijeni i zlodjela NDH i Jasenovca platili gradjani BiH. Velicaju UZP-oca nacije a nevalja Tito koji je od Talijana uzeo (umalo zaratio sa zapadom) pola Dalmacije, Rijeku i Istru. To je slika prilika danasnjega Balkana-silazna putanja (decline).
Da, Franjo Tuđman je bio etnonacionalistički fanatik a Milošević i supruga iz Srbije, ubica "nacionalizam, balkanskog ubicu". Ehh sada, što su bili Alija i Kučan?
Al im ga svima fino surduknuse u NYT, i Sedlaru i Spacey-u i Tudjmanu, haj sto su im aferime nabrojali, nego su bilesi, i njihove rijeci savrseno pasale u taj tok aferima, ispali su bas pajaci, preporucujem clanak. Eh sad jedino, ako nije neka upper-class, white, anglo-saxon, intelectual zavjera, da ih se ocrni :D
Ovaj narod zna zasto do sada nije imao svoju drzavu...... Svega su se sada odrekli u ime EU. Uloga Hrvatske u Jugoslaviji je bila apsulutno znacajna, u EU apsulutno neznacajna.
Franjo Tudjman je heroj svidjalo se to nekome ili ne
Kada ce Bakir nermin kifla ili forto da snime istinu zasnovanu na sudskim presudama,orginalnim svjedočenjima(još uvijek) živučih svjedoka ili ćemo dozvoliti da istina propadne a Bosnu uguše u lažima kao i do sada?SAMO FOTELJE,TO JE VAŽNO KOKOŠARI POLITIČKI....
Koje lazi od ovog New York Timesa,samo da bi Kevin Spaceya gurnuli u ponor zbog toga sto ga osudjuju.I zato su poceli malo da pricaju lazi i o Tudjmanu jer Spacey njega glumi.Boze sacuvaj nas od Amerike
Za razliku od Amerikanaca Franjo Tuđman nije bacao bombe na sirijsku,iračku,vijetnamsku,afganistansku djecu.Franjo Tuđman nije imao mučilišta na Kubi i u Abu Ghraibu.Franjo Tuđman nije bacio atomske bombe na Hirošimu i Nagasaki.Franjo Tuđman nije sravnio Dressden,nit je silovao milijun njemačkih žena 45.,kao saveznici.Jedini grijeh Franje Tuđmana je suverenistička hrvatska državna politika.Ni s Bečon,ni s Pešto,ni s Beogradom.
Tako je brate
I pobili skoro svo indijansko stanovnistvo Sjeverne Amerike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muslimani aktivirali svoje lobiste, ali džaba pare troše, prošlo je njihovo vrijeme, sad samo kukumaču po kliks uzp, uzp, uzp.
RATNOG ZLOČINCA, TUĐMANA, MOGAO JE GLUMITI ISKLJUČIVO SEKSULNI ZLOČINAC KEVIN SPACEY.