Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao stav i nije dozvolio nikome daga gazi i ponizava
Odličan napadač, težak insan. Zbog toga što je nomad slabo ko će da zna za njega za nekih 20ak godina. Djeca rođena 2020 kad budu 20-godisnjaci će znati za Henrya, Eto'oa, Ibru ali i malo ko za Anelku iako je pravi majstor.
Što će znat? Zar trebaju znati za njega?! Šta je to on uradio da se za njega zna?! Gonjo loptu...
Nije nikog jeb. 5% ,imao je svoj stav,braca mu bila menadzeri,gdje nije islo klub je preko noci napustao,ali je bio igracina
"a francuski napadač je branio boje dresova Liverpoola i Manchester Cityja." Ooo jbmti nepismenost! Čuj branio BOJE DRESOVA!?!
netflix serijala.com copy paste ines mrenica... dosadni ste
joj svi sad hoče da zarade na ovim Netflix dokumentarcima. džesi tiger king
Moli se Ines da ne prepričava sve što Netflix izbaci.